Zira Primorska, jednosoban sa terasom

Šifra nekretnine : 90075

Izdavanje 480 € - Stan
33.00 m21.0 SobeCG III/V  Štampaj
Lokacija: Zira Ulica: Primorska standardna Telefonskih linija: 1 namešten 

Izuzetno lepo uređen, namešten stan na odličnoj lokaciji.

Sastoji se od ulaznog hodnika, odvojene kuhinje sa trpezarijom, dnevne sobe, kupatila i terase.

Slobodan od 01.09.2024. - 01.03.2025., Isključivo je namenjen za jednu odgovornu i zaposlenu osobu.

Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine.

Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Terasa
  • OPREMLJENOST:PVC stolarija
  • PLAĆANJE:Depozit
  • PONUDA:Snižena cena

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Izdavanje

Karaburma, namešten

1.5 | 46m2 | 400 €
Namešten stan, odmah useljiv, na odličnoj lokaciji, u neposrednoj blizini TC, super marketa, škole, vrtića. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Izdavanje

Krnjača, kod Oktagona, namešten

2.0 | 55m2 | 250 €
Renoviran, ukusno namešten stan, sa novom kuhinjom i tehnikom. Nalazi se na 1. spratu privatne porodične stambene zgrade sa lepim okruženjem, nedaleko od SC "Oktagon", u naselju Suvi Sebeš (između Koteža i Borče). Zaseban ulaz samo za taj stan. Stan se prvi put izdaje. Dodatni troškovi (grejanje, struja, voda, infostan, internet) iznose 50 eura na mesečnom nivou i plaćaju se prilikom plaćanja mesečne zakupnine. Ozbiljnim stanarima, za jednu ili dve osobe, na duži vremenski period. Plaćanje mesečno, obavezan depozit 300 eura. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Izdavanje

Cvijićeva, namešten, odličan

4.0 | 106m2 | 1.200 €
Odličan, svetao, komforan stan u novijoj zgradi. Velika dnevna soba sa trpezarijom, kuhinja, tri spavaće sobe, kupatilo i toalet. Lepo namešten, za svaku preporuku. Na odličnoj lokaciji, blizina TC Zira, škole, fakulteta, gradskog prevoza. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije