Cvijićeva, namešten, odličan

Šifra nekretnine : 90671

Izdavanje 1.200 € - Stan
106.00 m24.0 SobeCG IV/VI  Štampaj
Lokacija: Cvijićeva Ulica: Cvijićeva novogradnja Telefonskih linija: 1 namešten 

Odličan, svetao, komforan stan u novijoj zgradi.

Velika dnevna soba sa trpezarijom, kuhinja, tri spavaće sobe, kupatilo i toalet.

Lepo namešten, za svaku preporuku.

Na odličnoj lokaciji, blizina TC Zira, škole, fakulteta, gradskog prevoza.

Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine.

Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • PLAĆANJE:Depozit
  • STANJE:Odmah useljiv

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Izdavanje

Zira, neuseljavan, nov, prazan

3.5 | 107m2 | 1.300 €
Funkcionalan troiposoban prazan stan, na povučenom spratu, u objektu koji je potpuno nov. Useljiv septembar 2024. Pogodan i za poslovni prostor. Dvostrano orijentisan, sunčan. Mogućnost zakupa parking mesta. Depozit obavezan. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Izdavanje

Palilulska pijaca, stan + gar. mesto

4.0 | 140m2 | 1.690 €
Stan u najkvalitetnijoj novogradnji u neposrednoj blizini Palilulske pijace. Centralna klimatizacija i centralno grejanje. Tri mokra čvora, tri američka plakara, elektronski podesive roletne, odlična zvučna izolacija. Dvostrano orijentisan, sa dobrim rasporedom prostorija. Stan ima master room sa zasebnim kupatilom i izlazom na lođu. U cenu zakupa je uračunato i garažno mesto na -1 nivou. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Izdavanje

Botanička bašta

1.0 | 30m2 | 650 €
Renoviran, kompletno namešten stan sa lođom. Odlična lokacija za poslovni prostor. Ukoliko se stan koristi za podzakup (stan na dan) mesečna zakupnina je 700 eura. Odmah useljiv. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije