Benzinska pumpa, rezervoar 200 tona

Šifra nekretnine : 89442

Izdavanje 1.200 € - Poslovni prostor
48.00 m2Prizemlje/Prizemlje  Štampaj
Lokacija: Bačinci Telefonskih linija: 1 prazan 

Kompletno opremljena i razrađena benzinska pumpa. Nalazi se na placu od 11,91 ar na magistralnom putu u Šidu.

Ukupan kapacitet je 200 tona odnosno 4 rezervoara po 50 tona od čega su dva sa pregradama (2x25tona).

U neposrednoj blizini se nalaze dve velike fabrike mesa (klanice) sa velikim brojem dostavnih šlepera, kamiona i hladnjača koji sa okolnim poljoprivrednicima čine stalne kupce i potrošače naftnih derivata.

Objekat i plac su kompletno uknjiženi na prodavca bez bilo kakvih hipoteka i tereta.

Retko u ponudi. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine.

Agencijska provizija za zakupca 50%.

Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Borča, izlog

150m2 | 1.200 €
Zrenjaninski put, prizemni poslovni prostor na idealnom mestu, uz sam Zrenjaninski put, sa izlogom i više nezavisnih ulaza sa spoljne strane. Sastoji se od više većih prostorija koje su međusobno povezane, mogu funkcionisati nezavisno, sa dva toaleta, čajnom kuhinjom, u celom prostoru je na podu keramika, visoki plafoni, pogodno za razne namene, prodajne, izložbene prostore, tihu proizvodnju i sl. Moguće je iznajmiti magacinski prostor, uz doplatu (direktno povezan iz bočne spoljne ulice sa prostorom, sa pristupom za šlepere i dostavna vozila). Ispred su tri parking mesta (po potrebi i više), fiksna tel.linija, grejanje na toplotne pumpe, klima, u zavisnosti od delatnosti mogu ostati delovi inventova. Frekventna lokacija, direktan pristup Zrenjaninskom putu, na duži zakup, mogućnost korekcije cene za plaćanje unapred, retko u ponudi, za preporuku, obavezan je depozit. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Centar, Nušićeva

84m2 | 1.300 €
Nušićeva, 1/4, terasa, na odličnoj lokaciji, u centru grada, pogodan za mnoge delatnosti, sa ukupno šest prostorija (parket, grejanje na struju), čajnom kuhijom i tri mokra čvora, oglasna cena je za plaćanje unapred 18 meseci - 1300 Eur, plaćanje za 12 meseci cena je 1500 Eur, za 6 meseci unapred 1800 Eur, na mesečnom nivou cena je 2000 Eur i obavezan depozit dve mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Zmaj Jovina

118m2 | 1.000 €
Zmaj Jovina, sut/2, poslovni prostor na odličnoj poziciji, 50m od Knez Mihajlove, adaptibilan, mogućnost proširenja, pogodan za noćni klub, magacin, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije