Šifra nekretnine : 86464

Izdavanje 800 € - Poslovni prostor
118.00 m2TA Suteren/II  Štampaj
Lokacija: Knez Mihailova Ulica: Zmaj Jovina standardna prazan 

Zmaj Jovina, sut/2, poslovni prostor na odličnoj poziciji, 50m od Knez Mihajlove, adaptibilan, mogućnost proširenja, pogodan za noćni klub, magacin, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • PLAĆANJE:Depozit
  • PONUDA:Snižena cena

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Atelje 212, opremljene dve kancelarije

43m2 | 650 €
Izdaju se dve kancelarije od 17m2+13m2. Zgrada sa liftom, interfonom, sigurnosnim kamerama. Objekat opremljen, odmah useljiv. 13m2 čine zajedničko predsoblje i toalet, koje zakupac ima pravo da koristi i ulazi u cenu zakupa (jer ima još jedna kancelarija koja je već izdata). Kancelarije se nalaze na izvanrednoj lokaciji, u samom centru Beograda. Brzo i lako se dolazi pešice ili javnim prevozom. Za ozbiljne, dugoročne zakupce, mogućnost korigovanja cene. Obavezan depozit. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Kalemegdan Business Center, lux, opremljen

20m2 | 1.000 €
Bulevar Vojvode Bojovića, npr/2, lux poslovni prostor, nedavno renoviran, na atraktivnoj lokaciji u zgradi Kalemegdan Business Center, u sklopu kompleksa K-District, preko puta Zoo vrta, u blizini pešačke zone Knez Mihailove ulice. U potpunosti opremljena kancelarija, uključeno u cenu sledeće: radni sto, ergonomske stolice, ormarići, kontrola pristupa, stakleni zidovi, bela tabla, klima po kancelariji, internet, obezbeđenje, recepcija, čiscenje, sve režije (voda, struja, itd), korišćenje u potpunosti opremljene kuhinje (mikrotalasna, filtrirana voda, posuđe, frižider...), kupatila, phone kabine, lobi deo. Bez bilo kakvih dodatnih troškova. Na 20m od kancelarije nalazi se Kafeterija, aparat za piće i slatkiše, štampač, sala za sastanke, sa mogućnošću korišćenja lobi dela i na drugom spratu idealnom za sastanke sa klijentima. U blizini postoji slobodno prostrano nezonirano parkiralište, a preko puta zgrade se nalazi i veliki parking trenutno u fazi renoviranja, koji se naplaćuje. Mesečno plaćanje. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Skadarlija, odlična lokacija

132m2 | 1.200 €
Odlična lokacija, blizu Skadarlije, Trga Repuiblike, salonski. Izdaje se prazan a postoji opcija i sa kancelarijskim nameštajem. Odličan za poslovni prostor, pogodan za ordinacije, agencije, IT firme, postoji mogućnost iznajmiljivanja poslovnog prostora ispod od 116m2. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije