Zemun Centar, opremljena stomatološka ordinacija

Šifra nekretnine : 87555

Izdavanje 600 € - Poslovni prostor
33.00 m2EG I/III  Štampaj
Lokacija: Centar Ulica: Gospodska stara gradnja Telefonskih linija: 1 namešten 

Izdaje se deo slobodnog prostora u ordinaciji za postavljanje jedne stomatološke stolice uz zajedničko korišćenje celog prostora ordinacije sa vlasnikom.

Ordinacija je u samom centru Zemuna, razradjena i u radnoj funkciji preko 25 godina.

Postoji mogućnost i zakupa na celom prostoru odmah ili u nekom kasnijem vremenu ako zakupcu odgovara uz naknadu zakupa po dogovoru.

Obavezan depozit.

Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • OPREMLJENOST:PVC stolarija
  • PLAĆANJE:Depozit
  • PONUDA:Snižena cena

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Atelje 212, opremljene dve kancelarije

43m2 | 650 €
Izdaju se dve kancelarije od 17m2+13m2. Zgrada sa liftom, interfonom, sigurnosnim kamerama. Objekat opremljen, odmah useljiv. 13m2 čine zajedničko predsoblje i toalet, koje zakupac ima pravo da koristi i ulazi u cenu zakupa (jer ima još jedna kancelarija koja je već izdata). Kancelarije se nalaze na izvanrednoj lokaciji, u samom centru Beograda. Brzo i lako se dolazi pešice ili javnim prevozom. Za ozbiljne, dugoročne zakupce, mogućnost korigovanja cene. Obavezan depozit. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Krnjača

123m2 | 500 €
Branka Momirova (novi naziv ul.Jovice Vasiljevića), poslovni prostor u prizemlju, sastoji se od prodajnog prostora (od kojih je 50m2 spoljnog prostora), kancelarije, magacina, toaleta, keramika na podu, dva klima uređaja, video nadzor, internet, dva parking mesta ispred, direktan pristup sa ulice, u blizini Zrenjaninskog puta. Pogodan za prodajne, uslužne delatnosti, tihu proizvodnju ili kao magacinski prostor, fleksibilna cena, plaćanje mesečno, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Zmaj Jovina

118m2 | 800 €
Zmaj Jovina, sut/2, poslovni prostor na odličnoj poziciji, 50m od Knez Mihajlove, adaptibilan, mogućnost proširenja, pogodan za noćni klub, magacin, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije