Šifra nekretnine : 89258

Prodaja 81.000 € - Stan
31.00 m20.5 SobeEG II/IV  Štampaj
Lokacija: Karaburma Ulica: Kamčatska novogradnja Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 2018 

Garsonjera uknjižena bez tereta i zabeležbi na 31m2. Kvalitetna novogradnja iz 2018., sa bešumnim liftom.

Južno orijentisana. Odmah useljiva.

U sklopu dnevnog boravka je trpezarijski deo sa kuhinjom, sa izlazom na terasu i pogledom na zelenilo.

Kupatilo sa prirodnom ventilacijom.

U blizini svih sadržaja, autobuskih linija.

Agencijska provizija za kupca 2%.
Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Terasa
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPREMLJENOST:PVC stolarija
  • PRISTUP:Lift
  • STANJE:Odmah useljiv

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Borča II, kod novog Doma zdravlja

2.0 | 54m2 | 80.000 €
Odmah useljiv, funkcionalan, dvosoban stan, na idealnom II spratu stambene zgrade. Kvalitetna starogradnja, u planskom naselju Borča II, pored Doma zdravlja i pijace, u samom centru naselja. Grejna površina je 50m2+lođa od 5,5m2 koja ne ulazi u kvadraturu. Stan je ušuškan, svetao, dvostrano orijentisan. Moguća laka adaptacija u dvoiposoban. Funkcionalanog rasporeda, iz centralnog predsoblja se ulazi u sve prostorije. Ima pripadajući podrum. Delimično zamenjena spoljna stolarija, urađena spoljna termo izolacija. Parket kvalitetan, klasičan, očuvan. Zamenjena ulazna vrata-sigurnosna. Zgrada je uknjižena, stan iz otkupa, uknjižba direktno na kupca po overi kupoprodajnog ugovora. Agent Jasmina Stojanović 063/7704737. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Krnjača, atraktivna lokacija

2.0 | 50m2 | 77.000 €
Stan u izgradnji, useljenje planirano u kratkom roku. Zgrada sa malim brojem stanova, u mirnoj ulici nedaleko od Zrenjaninskog puta. Stan je okrenut suprotno od ulice i u mirnom okruženju. Sastoji se iz manjeg hodnika, kupatila, kuhinjsko trpezarijskog dela, dnevne sobe i spavaće sobe. Na obe sobe su francuski balkoni. Na samo 10 minuta od centra grada. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Borča 1, izvorno 2,5soban

2.5 | 60m2 | 89.900 €
Lička, 1/4, izvorno dvoiposoban, 60m2 grejna površina, 65m2 sa dve terase, kvalitetna gradnja iz 80-ih godina. Funkcionalan stan, iz predsoblja se ulazi u sve prostorije, u izvornom sanju. U okolini dosta parkova, javniih parking mesta i objekata za snabdevanje, osnovna škola i vrtić u najbližoj okolini kao i gradski prevoz. Pripadajući podrum. Brzo useljiv, iz otkupa. Poseduje svu potrebnu dokumentaciju za uknjižbu. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije