Borča 1, izvorno 2,5soban

Šifra nekretnine : 86404

Prodaja 89.900 € - Stan
60.00 m22.5 SobeCG I/IV  Štampaj
Lokacija: Borča Ulica: Lička stara gradnja Telefonskih linija: 1 

Lička, 1/4, izvorno dvoiposoban, 60m2 grejna površina, 65m2 sa dve terase, kvalitetna gradnja iz 80-ih godina.

Funkcionalan stan, iz predsoblja se ulazi u sve prostorije, u izvornom sanju.

U okolini dosta parkova, javniih parking mesta i objekata za snabdevanje, osnovna škola i vrtić u najbližoj okolini kao i gradski prevoz. Pripadajući podrum.

Brzo useljiv, iz otkupa. Poseduje svu potrebnu dokumentaciju za uknjižbu.

Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Podrum, Terasa

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Borča, novija gradnja, sa nameštajem

2.0 | 51m2 | 97.500 €
Bratstva i jedinstva, 2/4, lift, terasa, svetao, jugoistočno orijentisan, iz hodnika se ulazi u sve prostorije: dnevni boravak (izlaz na terasu) u čijem je sklopu kuhinja sa trpezarijom, komotna spavaća soba, garderober, kupatilo, na odličnoj lokaciji, u blizini prevoza i svih infrastrukturnih sadržaja, prodaje se kompletno moderno opremljen (uračunato u cenu), uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Karaburma

0.5 | 31m2 | 81.000 €
Garsonjera uknjižena bez tereta i zabeležbi na 31m2. Kvalitetna novogradnja iz 2018., sa bešumnim liftom. Južno orijentisana. Odmah useljiva. U sklopu dnevnog boravka je trpezarijski deo sa kuhinjom, sa izlazom na terasu i pogledom na zelenilo. Kupatilo sa prirodnom ventilacijom. U blizini svih sadržaja, autobuskih linija. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Karaburma, renoviran, lux

1.5 | 33m2 | 100.000 €
Mirijevski Bulevar, uknjižen na 33m2, sa terasom 40m2, vpr/15, lift, potpuno renoviran lux stan, u urednoj i dobro održavanoj zgradi, u blizini pijace, više prodavnica, TC Big, više linija gradskog prevoza, pogodan za stanovanje i kao investicija za izdavanje, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije