Krnjača, atraktivna lokacija

Šifra nekretnine : 88824

Prodaja 77.000 € - Stan
50.00 m22.0 Sobenorveški radijatori II/II  Štampaj
Lokacija: Krnjača u izgradnji Telefonskih linija: 1 

Stan u izgradnji, useljenje planirano u kratkom roku. Zgrada sa malim brojem stanova, u mirnoj ulici nedaleko od Zrenjaninskog puta.

Stan je okrenut suprotno od ulice i u mirnom okruženju.

Sastoji se iz manjeg hodnika, kupatila, kuhinjsko trpezarijskog dela, dnevne sobe i spavaće sobe. Na obe sobe su francuski balkoni.

Na samo 10 minuta od centra grada.

Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Francuski balkon
  • OPREMLJENOST:PVC stolarija

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Karaburma

0.5 | 31m2 | 81.000 €
Garsonjera uknjižena bez tereta i zabeležbi na 31m2. Kvalitetna novogradnja iz 2018., sa bešumnim liftom. Južno orijentisana. Odmah useljiva. U sklopu dnevnog boravka je trpezarijski deo sa kuhinjom, sa izlazom na terasu i pogledom na zelenilo. Kupatilo sa prirodnom ventilacijom. U blizini svih sadržaja, autobuskih linija. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Borča 1, izvorno 2,5soban

2.5 | 60m2 | 89.900 €
Lička, 1/4, izvorno dvoiposoban, 60m2 grejna površina, 65m2 sa dve terase, kvalitetna gradnja iz 80-ih godina. Funkcionalan stan, iz predsoblja se ulazi u sve prostorije, u izvornom sanju. U okolini dosta parkova, javniih parking mesta i objekata za snabdevanje, osnovna škola i vrtić u najbližoj okolini kao i gradski prevoz. Pripadajući podrum. Brzo useljiv, iz otkupa. Poseduje svu potrebnu dokumentaciju za uknjižbu. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Padinska skela, renoviran

3.0 | 53m2 | 64.000 €
Dejana Smiljkovića, na 53m2 uknjiženo, mereno ima 120m2, pr/1, kompletno renoviran, sređen, odmah useljiv trosoban stan, funkcionalnog rasporeda, od prostorija: predsoblje, kupatilo, 2 spavaće sobe, dnevna soba, kuhinja, trpezarija, špajz, pripadajuća ostava, terasa 20m2, ispred malo ograđeno dvorište sa česmom i mogućnošću izgradnje garaže u dvorištu, na podu stana kvalitetna keramika u svim prostorijama, nova elektro i vodovodna instalacija, mogućnost kupovine sa nameštajem, u neposrednoj blizini prevoza (autobuske okretnice), objekata za snabdevanje, niski režijski troškovi, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije