Blok 28, odlična lokacija

Šifra nekretnine : 90724

Izdavanje 600 € - Stan
110.00 m23.0 SobeCG VIII/X  Štampaj
Lokacija: Blok 28 Ulica: Bulevar Arsenija Čarnojevića stara gradnja Telefonskih linija: 1 namešten 

Stan na odličnoj lokaciji u "televizorkama" sa lepim pogledom.

Okrečen, namešten, postoji mogućnost da se izda i prazan kao poslovni prostor.

Stan je vrlo prostran i komforan, sastoji se od antrea, trpezarije, kuhinje, dnevne sobe, 2 spavaće sobe, 2 terase, kupatila i toaleta.

Dvostarno orijentisan. Spavaće sobe su orijentisane suprotno od autoputa.

Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine.

Agencijska provizija za zakupca 50%.

Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Lođa, Terasa
  • PLAĆANJE:Depozit
  • PONUDA:Snižena cena
  • PRISTUP:Lift

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Izdavanje

Blok 67a, A Blok, Lux, odmah useljiv

1.0 | 30m2 | 700 €
U kvalitetnoj novogradnji luksuznog A Bloka sa dvadesetčetvoročasovnim obezbeđenjem, smešten je ovaj stan. Kompletno je opremljen modernim nameštajem i tehnikom. Veoma dobro povezan sa svim delovima grada. Blizina poslovnih zgrada kao i mnogobrojnih sadržaja koje ovaj kompleks pruža. Mesečno plaćanje. Obavezan je depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Odmah useljiv. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Izdavanje

BLOK 65 - WELLPORT, lux namešten

3.0 | 81m2 | 2.000 €
LUKSUZAN STAN U BLOKU 65, u WELLPORT KONDOMINIJUMU Dizajnerski projektovan enterijer trosobnog stana 81.5m2 u novoizgrađenom WELLPORT kondominijumu. Veoma komforan stan koji se sastoji od prostrane dnevne sobe sa trpezarijskim delom, kompletno opremljene kuhinje sa granitnim ostrvom i svi potrebnim uređajima, spavaće sobe sa staklenim walk –in garderoberom i pripadajućim kupatilom sa kadom, radne sobe sa kupatilom sa tuš kabinom. Zahvaljujući velikim staklenim površinama, obezbeđeno je puno dnevne sunčeve svetlosti kao i prostrana terasa sa pogledom na dvorište. Garažno mesto je uključeno. u cenu. Ovaj luksuzni stan obezbediće život po najvišim standardima, pružajući mogućnosti za komforan i lagodan život. Svaki komad nameštaja je pažljivo biran ili rađen po potrebi projekta apartmana. Novogradnja, odmah useljiv, full opremljen. Računi: Održavanje zgrade i garaže: oko 7000 din. Struja: po potrošnji Internet i TV: optički, Telekom paket CG: po utrošku Cena 2000e/ mesečno + jedan depozit. Minimalni zakup 12 meseci. Plaćanje zakupnine mesečno ili tromesečno. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije