Mirijevo, zgrada novije gradnje

Šifra nekretnine : 90255

Prodaja 100.000 € - Stan
46.00 m22.0 SobeEG III/IV  Štampaj
Lokacija: Mirijevo Ulica: Dragoslava Đorđevića Goše novogradnja Telefonskih linija: 1 

Stan u zgradi novije gradnje.

Blizu marketa, prevoza. Svetao, istočno orijentisan.

Sastoji se od predsoblja, trpezarije, kuhinje, dnevne sobe, komforne spavaće sobe, kupatila i terase.

Uredna dokumentacija.

Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Terasa
  • OPREMLJENOST:PVC stolarija
  • PRISTUP:Lift

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Veliki Mokri Lug

1.5 | 48m2 | 99.000 €
Na prodaju jednoiposoban stan, ukupne uknjižene kvadrature 48m2, u naselju Veljko Vlahović. U dobrom stanju i odmah useljiv uz minimalna ulaganja. Stan ima jednu veliku i jednu malu sobu, terasu, kuhinju i kupatilo u koje staju svi kupatilski elementi uključujući i veš mašinu. Stan se prodaje namešten. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Mirijevo

3.0 | 53m2 | 106.000 €
Uknjižen stan u zgradi novije gradnje. Dvostrano orijentisan sa odličnim rasporedom prostorija. Sastoji se od dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, 2 spavaće sobe, kupatila i lođe. Zgrada odlično održavana. Pored nje se ne nalazi ni jedan objekat koji bi zaklanjao pogled i sunčevu svetlost. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Mirijevo

1.5 | 39m2 | 90.000 €
Novogradnja iz 2019. godine. Stan uknjižen na 39m2. Svetao, funkionalan. Od prostorija: dnevnni boravak sa izlazom na lođu, kuhinjsko trpezarijski deo u sastavu dnevnog boravka, spavaća soba, hodnik, kupatilo. Stan ne zahteva bilo kakva ulaganja i prodaje se opremljen modernim nameštajem. Grejanje je na norveške radijatore. Zgrada sa liftom, video nadzorom, poseduje parking mesta za stanare zgrade. Nalazi se u mirnom delu, u blizini prevoza, vrtića i ostalih pratećih sardžaja. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije