Šifra nekretnine : 90175

Prodaja 338.415 € - Stan
103.00 m24.0 SobeToplotne pumpe I/III  Štampaj
Lokacija: Autokomanda Ulica: Prilepska novogradnja Telefonskih linija: 1 

Reprezentativna novogradnja u završnoj fazi radova, visok stepen završne obrade. Objekat sa 5 stanova. Funkcionalan, sa terasom koja povezuje 3 sobe.

Grejanje-hlađenje putem toplotnih pumpi i u svakoj sobi se može zasebno nameštati.

Uz stan ide i parking mesto.

Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking, Terasa
  • OPREMLJENOST:Alu stolarija
  • PRISTUP:Lift

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Autokomanda

4.0 | 104m2 | 343.530 €
Reprezentativna novogradnja u završnoj fazi radova, visok stepen završne obrade. Objekat sa 5 stanova. Funkcionalan, sa terasom koja povezuje 3 sobe. Grejanje-hlađenje putem toplotnih pumpi i u svakoj sobi se može zasebno nameštati. Uz stan ide i parking mesto. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Savski trg, polusalonac, sa parking mestom

2.5 | 76m2 | 228.000 €
Stan na idealnoj, atraktivnoj lokaciji, na 50m od Nemanjine ulice i Savskog Trga. Uknjižen na 76m2+3m2 terasa, na vlasnika bez tereta i zabeležbi. Izuzetne strukture, dvostrano orijentisan. Odvojena velika kuhinja sa trpezarijom (izlaz na terasu). Kompletno renoviran, vodo i elektro instalacije, kupatilo sa odvojenim delom funkcioniše kao gostinjski toalet. Spoljna stolarija sa duplim all season staklima i osmokomornim profilima, hoblovan parket, nova keramika. Zgrada održavana, sa urednim hodnicima i renoviranim liftom. Ima pripadajuće parking mesto u dvorištu zgrade, s'obzirom na lokaciju predstavlja pravu retkost. Odličan za porodicu, ili kao investicija za dnevno i mesečno izdavanje. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Zeleni venac

3.0 | 67m2 | 193.000 €
U ponudi uknjižen stan bez tereta. Po strukturi trosoban. Renovirano pre desetak godina. Predratna zgrada je locirana u boljem delu ulice, bliže Ulici Kraljevića Marka i Manakovoj kući. Stan je svetao, dvostrano orijentisan i zaštićen od buke. Idealan za život, ali i kao investicija. Na par minuta od Savske promenade sa jedne strane i centra grada sa druge (Zelenog venca, Brankovog mosta, Terazija). Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije