Šifra nekretnine : 89143

Prodaja 105.000 € - Kuća
226.00 m26.54 ari6.0 SobeEG Prizemlje/II  Štampaj
Lokacija: Kačarevo standardna Telefonskih linija: 1 

Nadomak Pančeva, u centru Kačareva nalazi se renovirana kuća spratnosti pr+1+ptk na 6.5 ari placa.

Prizemlje i sprat imaju zasebne ulaze i mogu funkcionisati kao dve nezavisne celine.

Prizemlje ima jednu terasu a spratni nivo dve terase. Potkrovlje je u sivoj fazi ali ima razvedene strujne, vodovodne i gasne instalacije.

Kuća je priključena na gas a grejanje je preko gasnih peći u svakoj sobi.

Na kući su novi PVC prozori sa roletnama i komarnicima. Voda je pijaća i preko novog gradskog sistema.

Na placu postoje još dve šupe, garaža, kolski ulaz. Na 200 metara od centra sela i svih sadržaja.

Uknjižena 1/1. Moguća prodaja sa svim stvarima kao i zamena za stan u Beogradu, Pančevu ili za auto.

Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Terasa, Dvorište, Ostava
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPREMLJENOST:PVC stolarija

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Pančevo Misa, bez ulaganja

3.0 | 120m2 | 110.000 €
Nedaleko od Novoseljanskog puta, u asfaltiranoj ulici, sa trotoarima, biciklističkom stazom, kroz koju je prošla gasna instalacija nalazi se kuća pr+I koja je uvučena od ulice. Sa jedne strane kuće je prostor sa više parking mesta i česma za vodu. Sa druge strane kuće je prelepa ograđena bašta u cveću i zelenilu. U prizemlju kuće je spavaća soba, hodnik, kupatilo, kuhinja, dnevna soba sa trpezarijskim delom iz koje se izlazi na natkriveni trem koji je u prolećno letnjim mesecima višenamenski prostor. Unutrašnjim stepenicama se ide na sprat koji čine dve velike spavaće sobe, hodnik i kupatilo. Jedna od soba ima terasu. Kuća je četvorostrano orijentisana i idealno osvetljena dnevnim svetlom. Grejanje je centralno na pelet putem radijatora. Ima izlaz na tavan. U kući su zamenjene vodovodne cevi, prozori su PVC, dimnjak je takođe renoviran. Svi prozori imaju komarnike, tek je okrečeno, dve klime, gradska kanalizacija. Kuća je uknjižena na 60m2. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Nova Misa - Kuća u lepom kraju

5.0 | 216m2 | 2.42ari | 135.000 €
Kuća se nalazi u mirnoj ulici, blizu prodavnice, pekare, obdaništa. Iza kuće je velika zelena površina sa dečijim igralištem. Sastoji se od prizemlja i sprata. U prizemlju je garsonjera od 35m2. Sprat čine tri spavaće sobe, dva kupatila, dnevni boravak sa trpezarijom i odvojena kuhinja, kao i velika terasa 3x7 m koju natkriva postojeći krov. Potkrovlje je u sivoj fazi sa razvedenom strujom, vodom i krovnim prozorima (badžama). Deli se po sredini, sa mogućnošću formiranja dva dvosobna stana. Kuća je izolovana sendvič sistemom. Grejanje je etažno. Garaža je 3,5x12 m sa kanalom. Uknjižena na 97m2, mereno 216m2. Moguća zamena za manju kuću u gradu ili na selu. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Margita, blizina centra

4.0 | 101m2 | 1.5ari | 140.000 €
Kuća uknjižene površine 48m2, stvarne površine 101m2. Prizemlje: hodnik, kupatilo, veća spavaća soba, kuhinja sa trpezarijom, špajz, dnevna soba sa trpezarijskim delom. Sprat: kupatilo (bez sanitarija), dve spavaće sobe. Grejanje etažno, gas prošao kroz ulicu. U neposrednoj blizini centra grada, kod OŠ, obdaništa, Doma zdravlja, dečijeg igrališta, marketa. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije