Mirijevo, renoviran, odličan

Šifra nekretnine : 89009

Prodaja 148.000 € - Stan
80.00 m23.5 SobeCG Visoko prizemlje/II  Štampaj
Lokacija: Mirijevo Ulica: Meše Selimovića standardna Telefonskih linija: 1 

Odličan, uknjižen stan na 73m2, mereno sa lođom 80m2. Kompletno renoviran. Visina prvog sprata, ispod stana se nalaze stanovi. Dvostrano orijentisan, svetao.

Iz hodnika se ulazi u sve prostorije. Dnevni boravak (izlaz na lođu), tri prostrane spavaće sobe, kuhinja sa trpezarijom, dva mokra čvora, ostava, garderober.

Održavan ulaz u zgradu. Parking ispred zgrade, okružena zelenilom. U blizini vrtića, škole, više autobuskih linija gradskog prevoza.

Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Lođa, Podrum, Ostava
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPIS:Renovirano
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, PVC stolarija

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Mirijevo, odlična ponuda

2.5 | 72m2 | 147.000 €
Odličan, održavan, uknjižen stan na 72m2. Na odličnoj lokaciji, u vojnoj zgradi od bele fasadne cigle. Održavan i uredan ulaz, sa liftom. Orijentisan istok -zapad, svetao, funkcionalan, sa zastakljenom lođom, sa mogućnošću otvaranja i kliznim vratima. Od prostorija: dnevni boravak u čijem je sastavu trpezarija, odvojena kuhinja sa prirodnom ventilacijom, dve spavaće sobe, dva mokra čvora, špajz. Ima pripadajući podrum. Parking ispred zgrade. Okružen zelenilom. Odmah useljiv. U blizini autobuskog stajališta sa više linija, škole, vrtića, pijace, Doma zdravlja. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Mirijevo

2.0 | 62m2 | 150.000 €
Ševarice, pr/4, terasa, stan na odličnoj lokaciji, iz hodnika se ulazi u sve prostorije, veoma svetla dnevna soba sa kuhinjom (open space), sa izlazom na prostranu terasu, spavaća soba, kupatilo, u mirnom kraju, u blizini škole, vrtića, pošte, banke, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Kluz, nov, lux, namešten

2.0 | 44m2 | 150.000 €
Voje Veljkovića, 4/4, lift, retko u ponudi, na odličnoj lokaciji, na samo 30m od Bulevara kralja Aleksandra, u mirnoj ulici, zaštićen od buke. Luksuzna novogradnja, bešumni lift, unutrašnjost zgrade moderno uređena, stan odlične strukture sa odvojenom spavaćom sobom. Prodaje se kompletno luksuzno namešten i opremljen, sa novim stvarima, sve u garanciji, hrastov parket, italijanska keramika, Velux prozori. Stan je odličan kao investicija, mogućnost preuzimanja ugovora sa trenutnim zakupcem. Stan za preporuku, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije