Zemun, Naselje Sava Kovačević, veoma svetao

Šifra nekretnine : 89000

Prodaja 110.000 € - Stan
41.00 m21.0 SobeCG VIII/XII  Štampaj
Lokacija: Naselje Sava Kovačević Ulica: Mića Radakovića standardna Telefonskih linija: 1 

Stan na dobroj lokaciji u Zemunu, izuzetno svetao, uknjižen na 37m2 + 4m2 terasa. Delimično renoviran.

Od prostorija: prostrana dnevna soba koja izlazi na terasu sa koje se pruza predivan pogled, potpuno nova kuhinja sa tehnikom i trpezarijom, renovirano kupatilo.

Parket je nov, zamenjene su elektro i vodovodne instalacije.

Blizina Prvomajske ulice, škole, marketa i autobuskih stajališta.

Pripadajući podrum.

Agencijska provizija za kupca 2%.






Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Podrum, Terasa
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • PRISTUP:Lift

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Zemun, Nas. S. Kovačević

3.0 | 53m2 | 110.000 €
Slikarska, 3/3, terasa, funkcionalan stan, iz komotnog hodnika se ulazi u sve prostorije, dve spavaće sobe, dnevni boravak sa kuhinjom, iz dnevnog boravka se izlazi na terasu, stan u dobrom stanju, bez potrebe za većim ulaganjem, orijentisan ka parku, bez buke, zgrada uredna, priključena na centralno grejanje, lokacijski odlično pozicioniran, u blizini prevoza, objekata za snabdevanje, škole, doma zdravlja, uknjižen.Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Zemun Polje, u mirnom kraju

2.0 | 58m2 | 109.000 €
Funkcionalan i sređen stan u mirnom kraju Zemun Polja. Sastoji se od dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe, terase i kupatila. U stan nije potrebno mnogo ulaganja. U blizini je prodavnica, škole, vrtića i pijace. Održavana zgrada. Dostupan je javni parking. Pripadajući podrum. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Zemun, adaptibilan u 2.0

1.0 | 39m2 | 105.000 €
Funkcionalan jednosoban u izvornom stanju. Komotna trpezarija sa kuhinjom i špajzom površine oko 12m2 omogućava uspešnu adaptaciju u dvosoban stan. Zgrada očuvana sa urednim ulazom. Orijentisan ka parku, mirno bez buke. U okruženju zgrade ima dosta parking mesta za stanare. Lociran u neposrednoj blizini prodajnih objekata, škola, doma zdravlja i gradskog prevoza. Odlična povezanost sa gradom. Poseduje pripadajući podrum oko 10m2. Uknjižen bez tereta i zabeležbi. Cena nije fiksna. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije