Boleč, kuća kvalitetne gradnje

Šifra nekretnine : 88878

Prodaja 40.000 € - Kuća
58.00 m22.0 SobeEG Prizemlje  Štampaj
Lokacija: Boleč stara gradnja Telefonskih linija: 1 

U ponudi je kuća odlične gradnje, uknjižena na 58m2, merena 100m2.

Sastoji se od dnevne sobe, spavaće sobe, izdvojene kuhinje, kupatila i prostranog podruma.

Ispred kuće se nalazi parking mesto.

Unutrašnji deo kuće je za kompletno renoviranje.

Nalazi se na lepom mestu u Boleču, blizu centra i crkve, kod autobuskog stajališta.

Agencijska provizija za kupca 2%.
Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Boleč, kvalitetna gradnja

6.0 | 400m2 | 132.000 €
Virska, pr+I+ptk. Ukupne površine 400 m2, uknjižena na 134m2. Porodična kuća sa garažom i pomoćnim objektima, kvalitetne gradnje. U prizemlju je trosoban stan sa odvojenim ulazom i stepenicama koje vode na I sprat gde se ulazi u trosoban stan sa prelepom velikom poluzatvorenom i natkrivenom terasom od 20m². Zasebnim stepeništem izlazi se na visoko potkrovlje sa minimalnim kosinama, koje čini još jedan trosoban stan, na svakom nivou ima kuhinja i kupatilo. Pogodno za porodični život ili izdavanje, prilagodljiva potrebama novog vlasnika uz određena ulaganja, u mirnom delu Boleča, u blizini glavne ulice, autobusa, marketa. Ima nekoliko različitih opcija za grejanje, dva strujomera, svaki sprat predstavlja odvojenu celinu. Postoji mogućnost i kupovine još jedne manje kuće od 100m² koja je zasebno uknjižena i koju je potrebno renovirati, kao i kupovine voćnjaka koji se nalazi iza kuće. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Kaluđerica, uknjižena, kod crkve i Point Shopping Center

6.0 | 190m2 | 3ari | 135.000 €
Vertikala kuće spratnosti Pr+1+Ptk. Uknjižena bez tereta i zabeležbi na 190m2, sa plus četiri terase, na tri ara placa. Kvalitetne gradnje, sa odličnom izolacijom. U mirnoj, osvetljenoj ulici, sa prilazom kolima do dvorišta i parking mestom ispred kuće. Na odličnom mestu u Kaluđerici, kod crkve i Point Shopping Center, u blizini autobuske stanice, marketa. Prizemlje: dve spavaće sobe, dnevna soba sa kuhinjom, kupatilo. Prvi sprat: dnevna soba, dve spavaće sobe, kupatilo. Potkrovlje nije završeno. Kuća je priključena na gradsku kanalizaciju. Idealna za višečlane porodice. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Leštane, gradnja 80-tih, fas. cigla

5.0 | 119m2 | 8ari | 160.000 €
Ravan, 119m2 u osnovi uknjiženo, mereno ima 193m2, izuzetna kuća na III nivoa (na uzvišenom terenu, na kaskadnim nivoima), građena '80-tih, u dobrom, očuvanom stanju, odlično izolovana i spolja obložena fasadnom ciglom. Sastoji se od 3.5 i 2.0 stana ispod njega, sa kupatilom+gostinjskim toaletom, prelepo dvorište od 8ari, garaža od 18m2, lokal od 24m2 do ulice, šupa, podrum, odlična lokacija, u blizini autobuske stanice (3 linije GSP-a), useljiva, uknjižena. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije