Crveni krst, salonac

Šifra nekretnine : 88822

Prodaja 195.000 € - Stan
72.00 m23.0 SobeEG II/II  Štampaj
Lokacija: Crveni Krst Ulica: Vele Nigrinove stara gradnja Telefonskih linija: 1 

Stan na odličnoj lokaciji u mirnoj ulici. Uknjižen na 72m2, merene površine 75m2.

Salonska zgrada sa visinom plafona 3.05m. Tri velike prostorije i odvojena kuhinja sa trpezarijom, u izvornom stanju, adaptibilan i deljiv na dva manja stana.

Moguća adaptacija u sklopu radova sa planiranom izgradnjom trećeg stana.

Samo za keš kupce.

Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Metohijska, u izgradnji, cena sa PDV-om

1.0 | 64m2 | 210.804 €
Objekat u izgradnji. Planirani rok useljenja mart 2025. Mogućnost kupovine garažnog mesta u zgradi, samostalna ili na klackalici. Takođe je moguća kupovina putem stambenog kredita, banka po izboru kupca. Stan dvostrano orijentisan, nivo prizemlja, stanu pripada i deo dvorišnog prostora na korišćenje. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Metohijska, u izgradnji, cena sa PDV-om

2.0 | 51m2 | 166.914 €
Objekat u izgradnji. Planirani rok useljenja mart 2025. Mogućnost kupovine garažnog mesta u zgradi, samostalna ili na klackalici. Takođe je moguća kupovina putem stambenog kredita, banka po izboru kupca. Gleda na dvorište. Jedna spavaća soba, lođa. Visina prvog sprata, ispod ovog stana se nalazi stambeni prostor. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Južni bulevar, lux, dvorišno orijentisan

2.0 | 57m2 | 225.000 €
Odlična novogradnja, sa sopstevnim spa centrom i bazenom. Prodaje se kompletno opremljen novim nameštajem i tehnikom, ili prazan po dogovoru. Stan je u stvarnoj visini visokog prizemlja. Svetao, dvorišno orijentisan prema bazenu, što ga čini ušuškanim i mirnim. Sve prostorije komforne: hodnik, Walk-In Closet, open space dnevna soba sa trpezarijom i kuhinjom, spavaća soba, kupatilo, prostrana terasa za uživanje. Grejanje je centralno sa kalorimetrima. Mereno 53m2. Dostupan za kupovinu putem stambenog kredita. Mogućnost kupovine garažnog mesta u zgradi. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije