Cvetkova pijaca, povučeni sprat, penhouse, sa pdv-om

Šifra nekretnine : 87782

Prodaja 308.000 € - Stan
122.00 m24.5 SobeEG IV/IV  Štampaj
Lokacija: Cvetkova Pijaca Ulica: Dr Velizara Kosanovića u izgradnji Telefonskih linija: 1 

Veoma kvalitetna novogradnja sa rokom useljenja srdinom 2024. godine.

Za gradnju objekta koriste se vrhunski materijali.

Pouzdan investitor sa dugogodišnjim iskustvom.

Povučeni sprat, penthouse sa terasom.

Povraćaj PDV-a za kupce prvog stana.

Mogućnost kupovine garažnog mesta.

Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Terasa
  • OPIS:Lux
  • OPREMLJENOST:PVC stolarija, Alu stolarija
  • PRISTUP:Lift

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Bulbulder, renoviran

3.0 | 101m2 | 300.000 €
Mariborska, 1/1. Sa lođom od 4m2 čini ukupnu površinu od 105m2, na extra lokaciji u mirnoj ulici, kompletno renoviran, italijanska keramika, pvc stolarija u boji sobnih vrata, Velux krovni prozori. Stan izuzetno osvetljen sa dve spavaće sobe, prostranom dnevnom sobom. Ugrađeni kvalitetni materijali, nov krov pokriven visokokvalitetnim bojenim limom, vrhunska krovna termo izolacija vuna i stiropor. Odličan porodični stan, bez bilo kakvih ulaganja, pripadajuće parking mesto, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Bulbulder, sa parking mestom

3.5 | 95m2 | 300.000 €
Mariborska, vpr/1, 2 terase od 7m2 i 32 kao i dodatna prostorija od 10m2 sto cini ukupnu površinu od 115m2, na odličnoj lokaciji, u porodičnoj stambenoj zgradi sa pet stanova. Izuzetno komforan, uredan i lepo održavan stan sa dve odvojene prostrane spavaće sobe, velikom dnevnom sobom, odvojenom trpezarijom, kuhinjom, dva kupatila i dve terase. U cenu je uračunato parking mesto ispred zgrade. Zgrada obezbeđena video nadzorom, ulica u mirnom porodičnom kraju, odlična veza sa svim delovima grada, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

TC Konjarnik, lux duplex, renoviran

3.0 | 100m2 | 345.000 €
Luksuzan duplex u potpunosti adaptibilan i kao dve odvojene stambene jedinice po 50m2. Izuzetan, prostran, svetao stan u potpunosti renoviran i visoko kvalitetno opremljen 2021. godine. Građeno 2001. godine. Sastoji se od ulaznog hodnika sa ostavom, prostrane dnevne sobe sa trpezarijom, velike kuhinje i dve lođe +12m2. Stepeništem, gore se ulazi u open space koncept namenjen za radni prostor ili prostor za ulepšavanje. Takođe je kreativno osmisljena i skrivena mini kuhinja u vidu plakara. Identična lođa kao i na nivou ispod, daje dodatni užitak ovog izuzetnog prostora. Na spratu su dve velike spavaće sobe i kupatilo. Stan se prodaje sa svim ugradnim elementima i nameštajem po dogovoru. Ne zahteva ulaganja. U procesu je raspodela pripadajućih parking mesta, a zona je slobodna. Odlična povezanost sa svim delovima grada. Uknjižen na vlasnika bez tereta i zabeležbi. Izuzetan, za preporuku. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije