Kovilovo, duplex idealan za dve porodice

Šifra nekretnine : 87695

Prodaja 60.000 € - Stan
116.00 m21.0 SobeTA Prizemlje/I  Štampaj
Lokacija: Kovilovo stara gradnja Telefonskih linija: 1 

Stan je uknjižen kao 1.0 od 35m2 u prizemlju, dodatno je urađeno prošerenje od 30m2 u osnovi koje egzistira kao dvosoban stan.

Iznad je urađena nadogradnja od 51m2 u funkciji dvosobnog stana.

Proširenje od 30m2 + nadogradnja od 51m2 je predato na legalizaciju.

Gornji deo ima ulaz preko stepeništa sa spoljne strane pa može funkcionisati kao zasebna stambena jedinica (koja se trenutno rentira), a postoji povezanost i unutrašnjim stepenicama.

Ispred ulaza je natkriveno parking mesto.

Urađena demit fasada sa izolacijom.

Niski režijski troškovi. Brzo useljivo.

Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • OPREMLJENOST:PVC stolarija

Opšte napomene

-

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Padinska skela, renoviran

3.0 | 53m2 | 56.000 €
Trosoban stan uknjižen na 53m2, mereno ima 120m2. Kompletno renoviran, sređen, odmah useljiv, funkcionalnog rasporeda. Od prostorija: predsoblje, kupatilo, dve spavaće sobe, dnevna soba, kuhinja, trpezarija, špajz, pripadajuća ostava, terasa 20m2. Ispred malo ograđeno dvorište sa česmom i mogućnošću izgradnje garaže u dvorištu. Na podu stana kvalitetna keramika u svim prostorijama, nova elektro i vodovodna instalacija. Mogućnost kupovine sa nameštajem. Niski režijski troškovi. U neposrednoj blizini prevoza (autobuske okretnice), objekata za snabdevanje. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Padinska skela, najbolja lokacija

2.0 | 59m2 | 54.000 €
Komforan, prostran, dvosoban stan, koji može funkcionisati kao trosoban. Na najboljoj lokaciji u Padinskoj skeli. Na idealnom I spratu, u stambenoj zgradi iz 1980. U izvornom stanju, dvostrano orijentisan. Od prostorija: dnevna soba, spavaća soba, kuhinja sa trpezarijom, ostava, predsoblje, kupatilo, lođa. Svetao, izlaz na lođu iz dnevne sobe i trpezarije. Slovenačka stolarija sa roletnama, klasičan parket riblja kost. Pripadajući podrum u prizemlju zgrade. Lep parking prostor ispred zgrade, zelenilo oko zgrade. Uredna dokumentacija. Odmah useljiv. Agent Jasmina Stojanović 063/7704737. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

1.5 Kotež

1.5 | 39m2 | 70.000 €
Jednoiposoban stan u odličnom stanju, u zgradi staroj 15 god. Mirno okruženje. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije