Zlatibor - Čajetina, lux, parking

Šifra nekretnine : 87414

Prodaja 67.000 € - Stan
48.00 m21.5 Sobemermerni radijatori Suteren/I  Štampaj
Lokacija: centar novogradnja Telefonskih linija: 1 

Stan se nalazi u sklopu apartmanskog kompleksa na prelepoj, osunčanoj padini gde su mir, tišina i harmonija sa prirodom zagarantovani.

Objekat je sagrađen od najkvalitetnijih prirodnih materijala (zemljana opeka, kamen, drvo...).

Zidovi spavaćih soba su obloženi plutom, podovi hrastovim parketom S - klase, a kupatila kvalitetnom keramikom.

Sastoji se od dnevnog boravaka sa kuhinjom, trpezarijom i terasom, kupatila, hodnika i spavaće sobe. Pripadajuće parking mesto.

Izuzetna prilika, za svaku preporuku.

Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking, Terasa
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPIS:Lux
  • OPREMLJENOST:PVC stolarija

Opšte napomene

-

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Rakovica, odličan stan sa parking mestom

1.5 | 32m2 | 67.000 €
Odličan stan u Kneževačkoj (staro ime) ulici, sa maksimalno iskorišćenim prostorom. Zgrada je uknjižena. Za stan su podneti papiri za legalizovanje. Velika dnevna soba. Bez ulaganja, dovoljno je higijensko krečenje. Mogućnost kupovine postojećeg nameštaja. Ispred zgrade je parking sa pripadajućim mestom. Postoji i prostor za zajedničko odlaganje bicikala. Visina stana je nivou prvog sprata u odnosu na parking ispred. Stanica prevoza je na na 50m. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Donji grad, nezavisna stambena jedinica

4.0 | 100m2 | 69.000 €
Nezavisna stambena celina spratnosti Pr+I+Ptk. Ukupna površina objekta 100m2, ozakonjeno. Povučen od ulice, izolovan od buke, sa zajedničkim dvorištem. Prizemlje: dnevna soba sa trpezarijskim delom, kuhinja, toalet. I sprat: dve spavaće sobe, kupatilo, terasa sa pogledom na baštu. Potkrovlje: hodnik, dve spavaće sobe. Svi nivoi centralno povezani metalnim stubištem. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Đeram pijaca, odlična pozicija

1.0 | 28m2 | 65.000 €
Stan na odličnoj poziciji, uknjižen 1/1 na vlasnika, bez tereta i zabeležbi. Prozori su visoki. Režijski troškovi niski. Nema vlage. Standardna visina plafona 2.5m Ima pripadajući podrum. Zgrada i ulaz uredno održavani. Odmah useljiv. Idealan za izdavanje i stan na dan. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije