Šifra nekretnine : 86996

Prodaja 90.000 € - Stan
38.00 m22.5 SobeTA Prizemlje  Štampaj
Lokacija: Kluz Ulica: Bulevar Kralja Aleksandra standardna Telefonskih linija: 1 

Dvorišni stan u prizemlju, sa još jednim vlasnikom u dvorištu, zaseban objekat. Mereno 51m2 (po papirima 38m2).

Pripadajuće ograđeno dvorište od 0.54 ara kroz koje niko ne prolazi sem vlasnika, letnja kuhinja u dvorištu, mogućnost nadogradnje. Olično kao investicija, pogodno za investitore, za zidanje zgrade, plac izlazi direktno na Bulevar kralja Aleksandra.

Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • PONUDA:Snižena cena

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Mirijevo

1.5 | 39m2 | 90.000 €
Novogradnja iz 2019. godine. Stan uknjižen na 39m2. Svetao, funkionalan. Od prostorija: dnevnni boravak sa izlazom na lođu, kuhinjsko trpezarijski deo u sastavu dnevnog boravka, spavaća soba, hodnik, kupatilo. Stan ne zahteva bilo kakva ulaganja i prodaje se opremljen modernim nameštajem. Grejanje je na norveške radijatore. Zgrada sa liftom, video nadzorom, poseduje parking mesta za stanare zgrade. Nalazi se u mirnom delu, u blizini prevoza, vrtića i ostalih pratećih sardžaja. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Odličan stan kod Zvezdarske šume

2.0 | 30m2 | 88.000 €
Uknjižen stan na 30m2, +27m2 prošireno arhitektonskim projektom, što ukupno čini 57m2. Adaptiran u dvosoban, izuzetno prostran, svetao, open space koncept, odličnog rasporeda. Široki ulazni hodnik sa ugradnim garderoberom od Medijapana, kupatilo sa prirodnom ventilacijom, kuhinja sa kvalitenom keramikom i šankom izrađenim od prirodnog dekorativnog kamena. Dnevno-trpezarijski prostor, velika spavaća soba sa izlazom na terasu sa jedinstvenim pogledom. Niski režijski troškovi, grejanje na gas, brzo useljiv. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Veliki Mokri Lug

1.5 | 48m2 | 99.000 €
Na prodaju jednoiposoban stan, ukupne uknjižene kvadrature 48m2, u naselju Veljko Vlahović. U dobrom stanju i odmah useljiv uz minimalna ulaganja. Stan ima jednu veliku i jednu malu sobu, terasu, kuhinju i kupatilo u koje staju svi kupatilski elementi uključujući i veš mašinu. Stan se prodaje namešten. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije