Šifra nekretnine : 86613

Prodaja 290.000 € - Kuća
239.46 m221.00 ari4.0 SobeEG Prizemlje/I  Štampaj
Lokacija: Borča Ulica: Mitra Trifunovića Uče standardna Telefonskih linija: 1 

Porodična kuća na odličnoj lokaciji, u blizini Tržnog centra i Lidla u Borči.

Predivno dvorište od 21ar, puno zelenila i voća, parcela odlično pozicionirana, izlazi na dve ulice.

Kuća odlične strukture: tri spavaće sobe, dve terase, velika dnevna soba odvojena velikom kuhinjom, kupatilo, garaža u sklopu kuće, pomoćni objekti.

Idealna prilika za sve koji traže komforan porodični dom.

Uknjižena.

Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Terasa, Balkon, Dvorište, Pomoćni objekti
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • PONUDA:Snižena cena

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Borča, nova, lux kuća, jedinstvena ponuda

6.0 | 317.48m2 | 7.3ari | 315.000 €
Potpuno nova, lux, još neuseljena, moderna, kvalitetno građena, dvoetažna porodična kuća. Bruto korisne površine 317,48m2, ukupne neto površine 259,60m2. Sastoji se od trosobnog stana u prizemlju, trenutno u funkciji poslovnog prostora, sa dva ulaza, direktno sa ulice i sa zadnje strane, iz dvoršta, kao i garažom od 42m2 i trosobnog stana na prvom spratu, sa terasom od preko 60m2. Visina plafona na obe etaže je 3m. Odlična lokacija, u zoni porodične gradnje. Priključena na gradsku vodu, struju i kanalizaciju. Plac ima oblik i potencijal da se izgradi još jedan objekat na njemu po potrebi. Grejanje na toplotne pumpe, instalacije sprovedene kroz celu kuću. Podno grejanje u prostorijama gde je keramika. Alu spoljna stolarija u celoj kući -Antracit. Odlično termički i zvučno izolovana. Unutrašnja stolarija kvalitetna, rađena po meri. Pripadajuća tri parking mesta ispred kuće. Kolski ulaz, kapija i sva spoljna vrata na daljinsko upravljanje. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Borča, novija gradnja, lux

5.0 | 246m2 | 5ari | 250.000 €
Petkovačka, spratna dvoetažna porodična kuća novije gradnje, na placu od 5ari, kompletno moderno, sa stilom uređena i luksuzno opremljena, vodeći računa o svakom detalju, sa velikim prostorijama, funkcionalnog rasporeda, ulaznom natkrivenom verandom. U prizemlju je smešten dnevni boravak, radna soba, kuhinja, trpezarija, prostrano kupatilo, hodnik i garderober. Na gornjoj etaži su tri velike spavaće sobe (jedna ima izlaz na veliku terasu i prostrano kupatilo), u sklopu kuće je kotlarnica (eg na pelet), spremište za ogrev, garaža sa vratima na daljinsko upravljanje+parking mesto, letnjikovac, dvorište je ograđeno betonskom ogradom sa svih strana, sa dva ulaza (kolski i glavni sa interfonom), uređeno sa izbetoniranim stazama, rasvetom, dekorativnim kamenjem i biljem. Kuća je izolovana Demit fasadom, kvalitetna stolarija sa roletnama i komarnicima, dobro osvetljena, opremljena savremenim nameštajem i tehnikom (ugrađeni delovi rađeni po meri ostaju kupcu), priključena na gradski vodovod, odmah useljiva, bez ikakvih ulaganja, retko u ponudi, za svaku preporuku, uknjižena. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Krnjača

3.0 | 121m2 | 7ari | 80.000 €
Pr+ptk, na placu 7.2ara, dva mokra čvora. Kuća je legalizovana, ima 121m2 korisne površine odnosno 141m2 građevinske površine. Pogodno za investitore, predviđena indivdualna stambena izgradnja pr+1+ ptk, nalazi se između ulica Sutjeska i Kapetana Džona Piplfoksa. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije