Šifra nekretnine : 86598

Prodaja 123.600 € - Stan
67.50 m22.0 SobeCG Prizemlje/IV  Štampaj
Lokacija: Žarkovo Ulica: Ratka Mitrovića stara gradnja Telefonskih linija: 1 

Stan ima lođu, nalazi pored osnovne škole i Doma zdravlja, u blizini Super Vera i stanica gradskog prevoza.

Ima dobru strukturu, trpezariju sa kuhinjom je moguće odvojiti od dnevne sobe, ulaz u spavaću/dečiju sobu je iz predsoblja, ima ostavu i prostrano kupatilo, izlaz na balkon je iz trpezarije.

Parket je hoblovan pre 4 godine, sigurnosna ulazna vrata, spoljašnja stolarija PVC, unutrašnja je drvo, poseduje podrum je 2m2.

Iz otkupa.

Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Lođa, Podrum
  • OPIS:Iz otkupa
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, PVC stolarija

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Banovo brdo, renoviran

2.0 | 47m2 | 120.000 €
Uknjžen 1/1 na vlasnika na 47m2 sa terasom koja nije ušla u kvadraturu. Stan ima i pripadajući tavanski prostor od 38m2, sa kojim se stan može adaptirati u vrlo funkcionalan duplex. Nedavno renoviran. Odlična mikrolokacija, u blizini gimnazije, doma zdravlja i svih ustanova potrebnih za udoban život. Stan je trenutno u zakupu. Mogućnost zamene za menju stambenu jedinicu uz doplatu. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Ban. brdo-Požeška, odličan, svetao

2.0 | 48m2 | 129.000 €
Požeška, 4/5, uknjižen na 48m2, mereno 52m2 sa terasom , odličan stan u održavanoj zgradi, prostran sa puno svetla, kuhinja i trpezarija odvojeni od dve velike sobe, trenutno je grejanje na TA peći ali postoji cg u zgradi tako da ko želi može da se priključi, nova pvc stolarija, bez ulaganjana. Na sjajnoj lokaciji, u blizini okretnice tramvaja i autobusa sa puno linija ka svim delovima grada kao i blizu svih infrastrukturnih objekata, Ade, Košutnjaka, TC Ada Mol. Okolina zgrade sa puno zelenila. Odlična prilika, mogu kreditni kupci, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Stari Cerak

2.0 | 62m2 | 132.500 €
Izuzetna ponuda, stan sa dve lođe, na odličnoj lokaciji, u mirnom kraju. Adaptibilan u dvoiposoban, iz hodnika se ulazi u sve prostorije: velika dnevna soba (izlaz na dve lođe), odvojena velika kuhinja sa prostranom trpezarijom, spavaća soba, kupatilo, potrebno samo higijensko krečenje. Zgrada kvalitetna, novije gradnje, sa urednim hodnicima, sendvič zidovi sa tremoizolacijom, pikovana fasada. Za preporuku. Uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije