Šifra nekretnine : 85922

Izdavanje 500 € - Lokal
123.00 m2Klima Prizemlje/II  Štampaj
Lokacija: Krnjača Ulica: Branka Momirova standardna Telefonskih linija: 1 prazan 

Branka Momirova (novi naziv ul.Jovice Vasiljevića), lokal u prizemlju, sastoji se od prodajnog prostora (od kojih je 50m2 spoljnog prostora), kancelarije, magacina, toaleta, keramika na podu, dva klima uređaja, video nadzor, internet, dva parking mesta ispred lokala, direktan pristup sa ulice, u blizini Zrenjaninskog puta. Pogodan za prodajne, uslužne delatnosti, tihu proizvodnju ili kao magacinski prostor, fleksibilna cena, plaćanje mesečno, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking (više mesta),
  • PLAĆANJE:Depozit
  • PONUDA:Snižena cena
  • UREĐAJI:Klima, Internet, Video nadzor

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Lokal-Izdavanje

Učiteljsko naselje

60m2 | 500 €
Učiteljska, pr/2, lep lokal, na dobroj lokaciji, lepo sređen, opremljen za frizerski salon ali pogodan i za druge delatnosti npr salon lepote, prodavnica, kancelarija... Lokal je odlično povezan sa ostalim delovima grada, za preporuku, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Lokal-Izdavanje

Zemun, Karađorđev trg

50m2 | 550 €
Stevana Markovića, pr/1, lokal dimenzija 5x10m, visina plafona preko 3m, lociran u centralnom delu Zemuna, za višenamensko korišćenje u oblasti vulakanizerskih usluga, servisiranja automobila sa urađenim kanalom (deo alata i opreme za rad), mokri čvor. Za ozbiljne zakupce, na duži period, mesečno plaćanje, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Lokal-Izdavanje

Konjarnik, do Vojislava Ilića, izlog, prazan

38m2 | 400 €
Dobro pozicioniran lokal, u blizini raskrsnice sa Ustaničkom i Vojislava Ilića. Prazan, sa izlogom, u prizemlju zgrade, pogodan za razne namene. Depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije