Šifra nekretnine : 85922

Izdavanje 500 € - Lokal
123.00 m2Klima Prizemlje/II  Štampaj
Lokacija: Krnjača Ulica: Branka Momirova standardna Telefonskih linija: 1 prazan 

Branka Momirova (novi naziv ul.Jovice Vasiljevića), lokal u prizemlju, sastoji se od prodajnog prostora (od kojih je 50m2 spoljnog prostora), kancelarije, magacina, toaleta, keramika na podu, dva klima uređaja, video nadzor, internet, dva parking mesta ispred lokala, direktan pristup sa ulice, u blizini Zrenjaninskog puta. Pogodan za prodajne, uslužne delatnosti, tihu proizvodnju ili kao magacinski prostor, fleksibilna cena, plaćanje mesečno, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking (više mesta),
  • PLAĆANJE:Depozit
  • PONUDA:Snižena cena
  • UREĐAJI:Klima, Internet, Video nadzor

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Lokal-Izdavanje

Učiteljsko naselje

60m2 | 500 €
Učiteljska, pr/2, lep lokal, na dobroj lokaciji, lepo sređen, opremljen za frizerski salon ali pogodan i za druge delatnosti npr salon lepote, prodavnica, kancelarija... Lokal je odlično povezan sa ostalim delovima grada, za preporuku. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Lokal-Izdavanje

Blok 37, renoviran

50m2 | 600 €
Lep, svetao trostrano orijantisan lokal. Ima PVC stolariju, čajnu kuhinju, mokri čvor, rolo vrata i izlog. Pogodno za razne delatnosti: ogdinacije, laboratorije, apoteke, kozmetičke i frizerske salone, kancelarije, pekare, prodavnice. Na odličnoj lokaciji, u prometnoj ulici, u blizini škole. Izdaje se na duži vremenski period. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Lokal-Izdavanje

Blok 29, Arena, poslovni prostor na dva nivoa

40m2 | 700 €
U ponudi renoviran poslovni prostor u Bloku 29, svetao. Na dva nivoa, približno iste kvadrature, sa toaletom na gornjem nivou. Poseduje dva zasebna ulaza, tako da je pogodan za razne delatnosti. Useljiv od 01.09.2024. Izdaje se na duži period. Mesečno plaćanje. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije