Šifra nekretnine : 85922

Izdavanje 500 € - Lokal
123.00 m2Klima Prizemlje/II  Štampaj
Lokacija: Krnjača Ulica: Branka Momirova standardna Telefonskih linija: 1 prazan 

Branka Momirova (novi naziv ul.Jovice Vasiljevića), lokal u prizemlju, sastoji se od prodajnog prostora (od kojih je 50m2 spoljnog prostora), kancelarije, magacina, toaleta, keramika na podu, dva klima uređaja, video nadzor, internet, dva parking mesta ispred lokala, direktan pristup sa ulice, u blizini Zrenjaninskog puta. Pogodan za prodajne, uslužne delatnosti, tihu proizvodnju ili kao magacinski prostor, fleksibilna cena, plaćanje mesečno, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking (više mesta),
  • PLAĆANJE:Depozit
  • PONUDA:Snižena cena
  • UREĐAJI:Klima, Internet, Video nadzor

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Lokal-Izdavanje

Učiteljsko naselje

60m2 | 500 €
Učiteljska, pr/2, lep lokal, na dobroj lokaciji, lepo sređen, opremljen za frizerski salon ali pogodan i za druge delatnosti npr salon lepote, prodavnica, kancelarija... Lokal je odlično povezan sa ostalim delovima grada, za preporuku. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Lokal-Izdavanje

Ekonomski fakultet, izlog, renoviran

20m2 | 700 €
Kamenička, renoviran lokal u prizemlju sa izlogom, rolo vratima, mokrim čvorom, na odličnoj lokaciji, pešačka zona, u blizini Ekonomskog fakulteta, Filološke gimnazije, pijace Zeleni venac, pogodan za više namena, mesečno plaćanje. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Lokal-Izdavanje

Zemun Altina

150m2 | 900 €
Ugrinovački put, pr/2, odlična lokacija, neposredno pored glavnog puta. Prostor podeljen pregradnim zidovima tako da ima do ulice prodajni deo sa produženom nadstrešnicon, magacinski prostor i dodatni višenamenski prostor. Lokal je godinama uspešno radio. Prilaz lokalu prostran tako da je moguć pristup svim vrstama transportnih vozila. Izdaje se do 10 godina, u obzir dolaze ozbiljni zakupci. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije