Botanička bašta, namešten

Šifra nekretnine : 85740

Izdavanje 2.000 € - Stan
85.00 m25.0 SobeCG VI/VI  Štampaj
Lokacija: Botanička Bašta Ulica: Džordža Vašingtona Telefonskih linija: 1 namešten 

Džordža Vašingtona, 6/6, terasa, retko u ponudi, sa dve manje kuhinje, 2 kupatila, velikom terasom oko celog stana, na izuzetnoj lokcaiji u centru grada, dobra povezanost sa svim delovima grada. Stan se izdaje sa parking mestom, potpuno opremljen, namešten, odličan pogled. Plaćanje mesečno, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking, Terasa
  • PLAĆANJE:Depozit

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Izdavanje

Dorćol, lux, polunamešten

5.0 | 117m2 | 1.400 €
Lux polunamešten stan na dva nivoa, u kvalitetnoj zgradi. Na par minuta hoda od SC 25.maj, Dunava, Kalemegdana. Renoviran, sve vrhunskog kvaliteta, od nameštaja, kuhinjskih elemenata, sanitarija, instalacija. Od prostorija: pet soba, kuhinja, kupatilo, gostinjski toalet, francuski balkon. Obavezan depozit. Plaćanje mesečno. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Izdavanje

Kopitareva gradina, namešten

3.0 | 87m2 | 900 €
Namešten stan, sa zastakljenom terasom, dva mokra čvora. Trostrano orijentisan, sa lepim pogledom. Na odličnoj lokaciji. Obavezan depozit. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Izdavanje

Atelje 212, namešten

4.5 | 93m2 | 800 €
Kompletno namešten stan, na odličnoj lokaciji, u centru grada. Uredna, održavana zgrada sa liftom. Sastoji se od: prostrane dnevne sobe, četiri spavaće sobe, kupatila, ostave, kuhinje sa trpezarijom. Obavezan depozit. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije