Vukov spomenik, salonac

Šifra nekretnine : 85603

Prodaja 185.000 € - Stan
65.00 m22.0 SobeTA III/IV  Štampaj
Lokacija: Vukov spomenik Ulica: Bulevar Kralja Aleksandra stara gradnja Telefonskih linija: 1 

Bulevar Kralja Aleksandra, 3/4, balkon, izuzetno lep salonac (visina plafona 3.2m), odmah iznad Vukovog spomenika, funkcioniše kao 3.0 stan, ima dve spavaće sobe i ulazni salon koji služi kao dnevna soba, zgrada sa mermernim ulazom, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Balkon
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPIS:Salonski
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Mirijevo, renoviran

4.0 | 85m2 | 188.000 €
Stan u najlepšem delu Mirijeva, uknjižen na 65m2, stvarne površine 85m2 (sa lođom i adaptiranom sobom). Izvorno trosoban, adaptiran u četvorosoban. Sve renovirano osim dva mokra čvora. Od prostorija: dnevni boravak, tri spavaće komforne sobe, kuhinja sa prirodnom ventilacijom, odvojen trpezarijski deo, dva mokra čvora, prostrana lođa sa pogledom na park, špajz, hodnik. Dvostrano orijentisan, svetao. Zgrada od bele fasadne cigle, sa samo šest stanova, okružena parkovima i zelenilom. Ispred zgrade javni parking. Ima pripadajući podrum. U stanu ostaju svi ugradni plakari, komode i kuhinja. Odlična povezanost sa svim delovima grada. U blizini Doma zdravlja, pijace, vrtića, škole. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Mirijevo, novogradnja

4.0 | 83m2 | 180.000 €
Visina I sprata, ispod su garaže, novogradnja, zapadno orijentisan, svetao, u dobrom stanju, funkcionalan, iz hodnika se ulazi u tri spavaće sobe, dnevni boravak sa izlaskom na veliku terasu koja nije ušla u kvadraturu stana, kuhinjsko trpezarijski deo, veliko kupatilo, ima svoje parking mesto ispred zgrade, u blizini vrtića, škole, marketa, više autobuskih linija, može kredit, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Učiteljsko naselje, Čardaklijina, sa parking mestom

3.0 | 78m2 | 178.000 €
Uknjižen na punu kvadraturu, 1/1 na vlasnika. Nalazi se na visokom prizemlju ( visina prvog sprata, ispod se nalazi stan) u mirnoj ulici nadomak Bulevara Kralja Aleksandra. Stan se prodaje sa parking mestom ( uz doplatu). Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije