Obrenovački drum, industrijska zona

Šifra nekretnine : 85374

Prodaja 64.000 € - Plac
16.00 ari Štampaj
Lokacija: Makiš 

Odlična uknjižena parcela, vlasnik 1/1.

Gradsko građevinsko zemljište, nalazi se uz stari Obrenovački put gde prolazi autobuska linija br. 92 i odmah je pored restorana Mika Alas.

Na parceli je nasuta zemlja kako bi bio u visini asfaltnog puta odakle se može ući.

Front placa je 69 m.

Preko puta se nalaze velike izgradjene hale.

Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Sremčica, uknjižen ravan plac

21ari | 60.000 €
Uknjižen ravan plac pod voćem od 21 ar. Nalazi se 200 m od Doma zdravlja, centra Sremčice. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Makiš

23.41ari | 99.000 €
U ulici Bore Stankovića, gradsko građevinsko zemljište, informacija o lokaciji. Nalazi se odmah iza Art Petrol pumpe, u blizini Obrenovačkog autoputa. Uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Železnik, urađena konverzija

20.15ari | 130.000 €
Savska terasa, na izlazu iz Železnika ka Ibarskoj magistrali, gradsko građevinsko zemljište, urađena konverzija u privatno vlasništvo, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije