Šifra nekretnine : 84979

Prodaja 70.000 € - Stan
18.00 m20.5 SobeTA Polusuteren/I  Štampaj
Lokacija: Bulbulder Ulica: Mariborska standardna Telefonskih linija: 1 

Mariborska, psut/1, stan na odličnoj lokaciji, u porodičnoj stambenoj zgradi sa 5 stanova, odlična povezanost sa svim delovima grada. renoviran, niski režijski troškovi. Dobar i kao investicija za izdavanje, za preporuku, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPIS:Renovirano
  • UREĐAJI:Klima, Video nadzor

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Mirijevo

1.5 | 39m2 | 75.000 €
U ponudi jednoiposoban stan, uknjižen na 37m2. Nalazi se na dobroj lokaciji i u dobro održavanoj zgradi staroj 10 godina. Stan je u dobrom stanju, neuseljavan, prazan i odmah useljiv. Nalazi se u suterenu, nije ukopan, visina je klasičnog prizemlja. Stan je svetao. Sastoji se od dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom sa izlazom na terasu od 12m2 koja nije ušla u kvadraturu stana, komotne spavaće sobe i kupatila. Nalazi se u blizini stajališta više autobuskih linija. Niski režijski troškovi. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Mirijevo, namešten

2.0 | 39m2 | 65.000 €
Dolačka, sut/4, lep, dvosoban stan u novogradnji iz 2008.god., iako se vodi kao suteren zbog nagiba terena ima velike prozore i dosta prirodne svetlosti, sastoji se od: dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe, hodnika, kupatila, po želji kupca prodaje se namešten. Zbog kvaliteta gradnje i dobre izolacije, niski su mesečni troškovi, parking ispred zgrade, u blizini marketa, autobuske stanice. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Mirijevo-Zeleno brdo, namešten, lux

1.0 | 36m2 | 75.000 €
Odmah useljiv, uknjižen, kompletno namešten, lux stan. Adaptibilan u jednoiposoban. Veoma svetao, dvostrano orijentisan, sa lođom i prelepim pogledom. Odlična novogradnja, na odličnoj lokaciji između Bulevar kralja Aleksandra i Mirijeva. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije