Vidikovac, izlog, renoviran

Šifra nekretnine : 84881

Prodaja 43.000 € - Poslovni prostor
27.00 m2CG Prizemlje/III  Štampaj
Lokacija: Vidikovac Ulica: Vidikovački venac standardna Telefonskih linija: 1 

Vidikovački venac, pr/3, kompletno renoviran poslovni prostor, na pristupačnom mestu, sa dva ulaza, izlogom u staklu sa metalnom stolarijom, laminatom, svetao, dvostrano orijentisan. Sastoji se od jedne prostorije (mogućnost za malu kuhinju), kupatila sa odvojenim mokrim čvorom, pogodan za razne uslužne delatnosti (salone, prodavnice, butike), za preporuku, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Izlog,
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • PONUDA:Snižena cena

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Poslovni prostor-Prodaja

Miljakovac, veliki izlog, atraktivan

82m2 | 158.100 €
Vukasovićeva, pr/5, u sklopu kvalitetne zgrade sa velikim izlogom, u okruženju sa puno zelenila, dimenzije poslovnog prostora širina 10m, dužina 7,9m, visina 4,25m. Delimično pregrađen, od dela prostora napravljena galerija od 40m2 visine 2,15m sa tri prostorije, kupatilom. U donjem delu nalazi se nekoliko prostorija različite veličine i visine plafona, kupatilo. Atraktivan, moderan prostor pogodan za razne namene (kancelarije, arhitektonske biroe, organizovanje raznih vrsta dešavanja). Centralno grejanje sa mogućnošću podešavanja, mogućnost izdavanja, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Prodaja

Labudovo brdo

480m2 | 264.000 €
11. krajiške divizije, npr, sastoji se od 3 kancelarije, čajne kuhinje, kupatila i prostora pogodnog za magacin ili proizvodnju, visine 2.20m pod gredama 2.60m do plafona. Odvojen od stambenih jedinica, blizu Ibarske magistrale, pristupačan, ispred parking prostor. Objekat ima građevinsku dozvolu preimenovanja i dozvolu prenamene u poslovni prostor. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije