Sunčana Padina-Stankom, odlična

Šifra nekretnine : 84803

Prodaja 480.000 € - Kuća
224.00 m26.0 SobeCG I/III  Štampaj
Lokacija: Sunčana Padina Ulica: Žarkovačka stara gradnja Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 1991 

Kuća u nizu na Sunčanoj Padini sa prelepim pogledom, izlazi na dve ulice, orjentisana jug-sever.

Sastoji se od: prve etaže; garaža (za dva auta) sa ostavama, druga etaža je ulaz iz druge ulice, treća etaža je dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinjom, kupatilom, i dve terase od kojih jedna gleda na jug a druga na sever, četvrta etaža su četiri sobe sa kupatilom i terasom, peta etaža velika soba sa kupatilom.

Ove kućice u nizu je gradila građevinska firma Stankom, kvalitetno 1991 godine, debljina zidova je 70cm.

Dobijena upotrebna dozvola. Predato na knjiženje.

Retko u ponudi, za svaku preporuku.

Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Terasa, Ostava
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Jajinci, blizu Memorijalnog centra

6.0 | 313m2 | 5ari | 480.000 €
U blizini Memorijalnog centra Jajinci a sa desne strane oko kilometar udaljena od glavnog puta nalazi se predivna kuća na 5 ari placa ograđenog betonskom ogradom. U prizemlju se nalazi lepo izrađen radni prostor sa garažom i kupatilom, na prvom spratu nalazi se komforan trosoban stan sa jednim kupatilom i dve ogromne terase od kojih je jedna pod tremom, u potkrovlju je ista organizacija prostora samo nema terase. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Bežanijska Kosa I MZ, crvena fas.cigla, dvorište

3.5 | 200m2 | 450.000 €
Kuća na 4 nivoa uknjižena na 97m2, mereno ima 200m2, u tipski građenom naselju od crvene fasadne cigle-Velemajstora Bore Kostića. •Prizemlje: predsoblje, trpezarija, kuhinja, veliki dnevni boravak, toalet, terasa, dvorišni prostor, garaža. •Prvi sprat: 3 spavaće sobe, kupatilo, 2 terase. •Potkrovlje (prazan prostor, idealan za adaptaciju). •Podrum: 3 prostorije sa posebnim prolazom do garaže. Kuća se nalazi na odličnoj lokaciji, u mirnom kraju punom zelenila. Dobro je povezana sa svim delovima grada. Prednost ovog stambenog objekta je ta što se nalazi na samom početku niza, te ima ogroman potencijal za adaptaciju, nadogradnju i proširenje. Odlična mikrolokacija, u blizini su autobusko stajalište, vrtić, škola, Dom zdravlja, supermarketi, banke, pošta, autoput, crkva Sv.Vasilija Ostroškog, Okov, Emmezeta, SC ''11. April'' kao i sve ostalo neophodno za komforan život. CG, uknjižena. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Luksuzna vila sa bazenom

4.0 | 224m2 | 13.5ari | 450.000 €
Stambeni kompleks-kondominium sastavljen od četiri luksuzne vile, smeštene u selu Koraćica, opština Mladenovac, na nadmorskoj visini oko 360m i udaljen samo 45min lagane vožnje od Beograda. Prizemlje kuće se sastoji od ulaznog trema, centralne zone (dnevni boravak, trpezarija i kuhinja), master spavaće sobe sa kupatilom i garderoberom, ostave, gostinskog toaleta, dve spavaće sobe i kupatila, natkrivene terase (verande) i zelene krovne bašte. Centralna klimatizacija. Podno grejanje. Toplotne pumpe. Upravljanje, kontrola i regulacija pomoću smart sistema. Kuća je građena po modernom konceptu i opremljena je po najnovijim i najkvalitetnijim tehničkim i građevinskim standardima. Iz dnevnog boravka se izlazi u vrt sa bazenom odakle se pruža izvanredan pogled na Kosmaj i Šumadiju. Ukupna površina placa 13,50 ari. Arhitektonski savršeno zamišljeno, u skladu sa prirodom koja je okružuje, a projektovano za idealan i moderno koncipiran život. Završetak gradnje i useljenje predviđeno sredinom 2024.godine. U cenu je uračunat PDV i postoji mogućnost povraćaja za kupce prvog stana. Kontaktirajte nas kako biste saznali više o ovoj nekretnini. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije