Miljakovac, u izgradnji

Šifra nekretnine : 84264

Prodaja 128.000 € - Stan
65.00 m23.0 SobeEG Prizemlje/III  Štampaj
Lokacija: Miljakovac III u izgradnji Telefonskih linija: 1 

pr/3, terasa, u zgradi kvalitetne gradnje, u mirnom okruženju, punom zelenila, blizu okretnice autobusa 48, funkcionalan, sastoji se od hodnika, 2 sobe, prostranog dnevnog boravka sa kuhinjsko trpezarijskim delom, kupatila i terase, najkvalitetnija PVC stolarija sa elektro roletnama i nisko emisionim staklima, etažno grejanje, parking mesto se prodaje posebno po ceni od 4000 eura, za preporuku. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Podrum, Terasa

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Vidikovac

3.5 | 77m2 | 129.000 €
Vidikovački venac, 13/15, tri lifta, tri lođe, francuski balkon, fantastičan pogled, od prostorija: hodnik, kuhinja, trpezarija, dve veće i jedna manja spavaća soba, dnevna soba, svetao, trostrano orijentisan, dnevna i spavaća soba-jugozapad, trpezarija-istok, druge dve spavaće-severozapad. Spoljna stolarija pvc, unutrašnja drvo, nameštaj i bela tehnika po dogovoru, na odličnoj lokaciji, u neposrednoj blizini, vrtića, škole, marketa, pijace, gradskih linija 23, 52, 53, 89, E2...., uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Miljakovac III, novija gradnja

4.0 | 66m2 | 125.000 €
Dr Selimira Đorđevića (stari naziv ul. Miljakovačke staze), dve terase od 20m2 i 30m2, stan u prizemnoj novijoj zgradi, sa mogućnošću dogradnje, svetao, etažno grejanje sa mogućnošću priključka na kotao (radijatori postavljeni), miran i tih kraj, u blizini vrtića, igraonice, Doma za stare, marketa, kod okretnice 505L, oko 1km od okretnice 48, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Petlovo brdo

5.0 | 76m2 | 134.000 €
Milorada Draškovića, I+ptk,Uknjižen na 76m2,a zajedno sa potkrovljem čini ukupnu površinu od 116m2. Zgrada sa dve odvojene stambene jedinice i placem od 2.3ara koji ide uz stan, kompletno renoviran (instalacije, uveden gas, stolarija). I sprat: prostrani dnevni boravak, dve spavaće sobe, kuhinja, kupatilo, dve terase. U potkrovlju funkcionalan dvosoban stan sa 40m2 upotrebne površine, dve sobe, deo pod kosinama, sa četiri krovna prozora, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo, stan se prodaje sa svim ugradnim elementima i većim delom nameštaja, u mirnom delu, u blizini OŠ ''Vladimir Rolović'', u centru naselja, samo keš kupci, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije