Autokomanda, sa izlogom

Šifra nekretnine : 83905

Prodaja 36.900 € - Lokal
14.00 m2CG Prizemlje/II  Štampaj
Lokacija: Autokomanda Ulica: Oblakovska novogradnja Telefonskih linija: 1 

Oblakovska, pr/2, odličan lokal sa izlogom, gradnje 2007., visine 3.5m, sa galerijom, kuhijicom, kupatilom, aluminijumska vrata, pogodan za uslužne delatnosti, stanovanje ili kao investicija, za preporuku, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Izlog, Kuhinja,
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPREMLJENOST:Alu stolarija
  • PONUDA:Snižena cena

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Lokal-Prodaja

City Passage

15m2 | 40.000 €
Obilićev venac, lokal u prizemlju City Passage, odličan kao investicija. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Lokal-Prodaja

Blok 44 (Piramida), renoviran

24m2 | 33.000 €
Gandijeva, 2/2, lokal na drugom spratu poslovnog centra Mala Piramida, sastoji se od jedne prostorije i toaleta, pogodan za kancelarijski prostor ali i druge namene, uknjižen. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Lokal-Prodaja

Pančevo centar

46m2 | 32.000 €
Lokal u prometnoj ulici, lociran do trotoara, sa sopstvenim parking mestom. Čine ga tri celine, glavni deo do ulice, mini kancelarija i zadnji deo. Poseduje mokri čvor, podrumski i tavanski deo. Mogućnost adaptacije u stambeni prostor. Moguće delatnosti: autoperionica, servis za pranje tepiha, hemijsko čišćenje, prodavnica. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije