Šifra nekretnine : 83261

Prodaja 200.000 € - Stan
61.00 m22.0 SobeCG Prizemlje/XV  Štampaj
Lokacija: Blok 45 (TC Enjub) Ulica: Jurija Gagarina stara gradnja Telefonskih linija: 1 

Jurija Gagarina, pr/15, 2 lifta, veoma interesantan prostor koji se sastoji od dvoiposobnog stana od 61 m2 koji je uknjižen i dela od 43m2 koji je korišten kao poslovni prostor koji nije uknjižen, može se spojiti i u jednu celinu za stambeni ili poslovni prostor. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • PRISTUP:Lift

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Blok 70, troiposoban

3.5 | 80m2 | 200.000 €
U ponudi stan na visokom prizemlju ( visina prvog sprata). Uknjižen. U dobrom stanju. Trosoban, adaptiran u troiposoban. Dva mokra čvora. Zgrada je na odličnoj poziciji. Blizu autobuskog stajališta, marketa, šetališta, škole i vrtića. Pripadajuća ostava na spratu. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Blok 63, renoviran

5.0 | 104m2 | 195.000 €
Nehruova, vpr/18, u prilici smo da Vam ponudimo izuzetno dobar stan, odlične strukture, na fantastičnoj lokaciji u blizini velikih marketa, pijace, autobuskih stajališta, stan je odlične stukture, sastoji se od dve odvojene stambene jedinice, u većoj od 84m2, nalazi se velika dnevna soba, 3 spavaće, kuhinja i dva mokra čvora, manji stan koji ima oko 20m2, funkcioniše kao posebna stambena jedinica, sastoji se od jedne sobe, kupatila i male kuhinje, obe stambene jedinice izlaze na veliku terasu koja ima 25m2, što ovaj stan čini posebno primamljivim, manji deo stana pogodan je za rentiranje, zbog same pozicije stana može se koristiti i kao poslovni prostor sa više kancelarija, renoviran, PVC stolarija, zamenjene vodovodne i elektroinstalacije, za svaku preporuku. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Blok 61

2.5 | 63m2 | 205.000 €
63m2+9m2 lođa. Dodatno stan ima veliku terasu 40m2 koju koriste samo vlasnici stana jer samo iz ovog stana može da se izađe na tu terasu. Stan je uknjižen na 63m2. Ulica Dr Ivana Ribara, 18/18, tri lifta, veoma svetao stan, zapadno orijentisan, sa zastakljenom pripadajućom lođom, velikom dnevnom sobom, kuhinjom, trpezarijom, dve spavaće sobe i kupatilom, u sve prostorije ulazi se iz hodnika, u stanu su i dve ostave, urađena je hidroizolacija krova, iz stana se izlazi na veliku terasu od 40m2, ulaz odlično održavan, video nadzor, interfon, liftovi remontovani, ispred zgrade je lep park, u blizini je svih infrastrukturnih sadržaja potrebnih za život, pripadajući podrum, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije