Medaković III, namešten

Šifra nekretnine : 82770

Izdavanje 425 € - Stan
45.00 m22.0 SobeTA II/II  Štampaj
Lokacija: Medaković III Ulica: Svetozara Radojčića standardna Telefonskih linija: 1 namešten 

Lep i prijatan stan smešten u okviru naselja Medaković 3, na 5 minuta od okretnice prevoza 18 i 29.

Dobra lokacija, sa nekoliko linija gradskog prevoza koji omogućavaju vezu sa ostatkom grada.

Stan je smešten na drugom spratu, starije dobro održavane zgrade. Klasične strukture, dobre gradnje sa komfornim prostorijama.

Poseduje dnevni boravak koji čini jednu celinu sa kuhinjom. Spavaća soba je opremljena francuskim ležajem i ima izlaz na terasu. Kupatilo je sa kadom. Stan je u dobrom stanju, nameštaj očuvan.

Pogodno za jednu osobu ili par. Plaćanje mesečno. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine.

Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Terasa
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, PVC stolarija
  • PLAĆANJE:Depozit
  • PONUDA:Snižena cena

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Izdavanje

Vojvode Vlahovića, 2.5 polunamešten useljiv stan

2.5 | 42m2 | 400 €
U ponudi dvoiposoban, svetao, polunamešten stan u novogradnji. Sastoji se od dnevnog boravka sa kuhinjom, dve odvojene spavaće sobe, terase i kupatila. Inverter klima, grejanje na struju, mali mesečni izdaci. Stan je polunamešten, ali se po potrebi može dodatno opremiti. Dozvoljeni su kućni ljubimci. Izdaje se na duži vremenski period. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Odmah useljiv. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Izdavanje

Banjica, prazan, nov, lux, odmah useljiv

2.5 | 59m2 | 500 €
Neuseljavana novogradnja, u blizini Paunovog brega. U kvalitetnoj lux zgradi sa liftom. Prazan, odmah useljiv, jugoistočno orijentisan. Kuhinja i kupatilo sa postavljenim elementima, inverter klima. Izdaje se na duži vremenski period. Mogućnost izdavanja i garažnog mesta po ceni od 50eur. Plaćanje mesečno. Obavezan depozit. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Izdavanje

Medaković II, namešten

2.5 | 85m2 | 700 €
Lepo namešten, prostran stan u mirnom kraju. Sastoji se od dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom, spavaće i radne sobe, kupatila i terase. Potpuno je opremljen nameštajem, belom tehnikom, u kuhinji ima veš mašinu i mašinu za sudove. Poseduje internet, kablovsku, grejanje na struju, dve klime. Izolovan od buke, u mirnom kraju, dobro povezan sa drugim delovima grada, blizu TC Stadion i drugih sadržaja neophodnih za ugodan život. Stan se izdaje sa fiksnim iznosom od 200 eura za sve račune na mesečnom nivou. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije