Banovo brdo, 273m2, IV, cg, uk.

Šifra nekretnine : 82693

Prodaja 464.000 € - Poslovni prostor
273.00 m2CG IV/IV  Štampaj
Lokacija: Banovo brdo Ulica: Požeška standardna Telefonskih linija: 1 

Požeška, 4/4, panoramski lift, poslovni prostor na atraktivnoj lokaciji na Banovom brdu, adaptiran za rekreativne aktivnosti, sa pultom, velikom salom, svlačionicom, kuhinjom, tuševima i kupatilom. Pravo korišćenja parkinga ispred zgrade. Postoji mogućnost kupovine poslovnog prostora i na III spratu od 315m2 (kao i zakupa oba, kao jedna celina), uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking, Kuhinja,
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • INFRASTRUKTURA:Sanitarni čvor
  • OPREMLJENOST:Alu stolarija
  • PRISTUP:Lift

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Poslovni prostor-Prodaja

Banovo brdo, 315m2, III, cg, uk.

315m2 | 630.000 €
Požeška, 3/4, panoramski lift, terasa 80m2, poslovni prostor na atraktivnoj lokaciji na Banovom brdu, sastoji se od pet prostorija, kuhinje, dva mokra čvora, pogodan za kancelarije i druge namene, pravo korišćenja parkinga ispred zgrade. Mogućnost kupovine poslovnog prostora i na IV spratu od 273m2 (kao i zakupa oba, kao jedna celina), uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Prodaja

Banovo brdo, 98m2, I, ta, uk.

3.0 | 98m2 | 170.000 €
Stevana Brakusa, 1/2, u "Stankom centru", dva lokala koja se prodaju zajedno, bila su dva lokala iste veličine, na dva nivoa, sada su adaptirani, jedan 75m2, sa nivoom prvog sprata i velikom galerijom, drugi od 25m2 bez galerije. Idealan za kancelarije, ima 4 prostorije, jednu kuhinju, dva kupatila, dva ulaza. PVC stolarija, grejanje na mermoterm radijatore, atraktivna rasveta. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije