Šifra nekretnine : 82460

Prodaja 305.000 € - Stan
86.00 m24.0 SobeCG III/IV  Štampaj
Lokacija: Kalenić pijaca Ulica: Kursulina standardna Telefonskih linija: 1 

Uknjižen stan, opremljen najkvalitetnijim materijalima, izuzetno svetao, prostran, moderan, inspirativan za porodicu i mlade.

Od prostorija: hodnik sa ugradnim garderoberima iz kojeg se ulazi u sve tri spavaće sobe, velika odvojena dnevna soba, velika kuhinja, dva mokra čvora.

Stolarija aluminijum-drvo, tri klima uređaja, dvostrano orijentisan.

Zgrada okružena zelenilom daje poseban užitak prirode u samom centru Vračara, kod Kalenić pijace.

U blizini svih infrastrukturnih pogodnosti neophodnih za komforan život, odlična povezanost gradskim prevozom sa svim delovima grada.

Agencijska provizija za kupca 2%.
Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPIS:Renovirano
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, Alu stolarija
  • PONUDA:Snižena cena
  • UREĐAJI:Klima

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Metohijska, u izgradnji, cena sa PDV-om

3.5 | 95m2 | 313.302 €
Objekat u izgradnji. Planirani rok useljenja oktobar 2024. Mogućnost kupovine garažnog mesta u zgradi, samostalna ili na klackalici. Takođe je moguća kupovina putem stambenog kredita, banka po izboru kupca. Stan sa tri spavaće sobe, dva mokra čvora, terasom i lođom. Dvostrano orijentisan. Terasa se prostire dužinom celog stana. Iznad stana predviđen je kos krov sa tavanskim prostorom. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Vukov spomenik, Bulevar kralja Aleksandra

4.0 | 116m2 | 279.000 €
U prilici smo da ponudimo veoma lep duplex u staroj salonskoj zgradi. Stan je površine 116m2, nadogradnja iz 2000 godine. Na prvom nivou se nalazi dnevna soba, kuhinja, trpezarija i toalet dok se na drugom nivou nalaze tri spavaće sobe, garderober, terasa i veće kupatilo. U izvornom stanju, veoma dobro održavan. Dvorišno orijentisan tako da je zaklonjen od buke. Uknjižen na vlasnika bez tereta i zabeležbi. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Hram Svetog Save, lux opremljen

2.0 | 54m2 | 269.000 €
Nebojšina, 3/5, lift, terasa, lux stan, mirna ulica u najlepšem delu grada, blizina Karađorđevog parka, Hrama, Autokomande, auto puta. Zgrada izuzetnog kvaliteta, iz 2005. godine, lepo održavana, sa širokim stepeništem, portirnicom, obezbeđenjem 24/7, video nadzorom. Stan se sastoji od dnevne sobe, spavaće sobe, hodnika, kuhinje, kupatila i terase. Grejanje je centralno, u kupatilu podno, Luksuzno opremljen, prodaje se sa nameštajem (može i bez nameštaja), opremljen modernim i kvalitetnim uređajima, retko u ponudi, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije