Šifra nekretnine : 82441

Prodaja 125.000 € - Kuća
34.00 m22.0 SobeEG Prizemlje/Prizemlje  Štampaj
Lokacija: Lekino Brdo stara gradnja Telefonskih linija: 1 

Majora Aleksandra Mišića, prizemna kuća sa dvorištem, u mirnoj ulici na Lekinom brdu, okružena zelenilom i osećajem ušuškanosti. Stambeni deo se sastoji od: dnevne sobe, odvojene kuhinje, spavaće sobe, kupatila, u čistom, lepo održavanom, izvornom stanju, sa dva pomoćna objekta i podrumskim prostorom, dvorišno parking mesto, prostor za letnju garnituru, mogućnost dogradnje sprata, na odličnoj lokaciji, od prevoza linije 25, 26, za preporuku, uknjiženo. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking, Podrum, Pomoćni objekti
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPREMLJENOST:PVC stolarija

Opšte napomene

-

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Jajinci, u blizini Memorijalnog parka, iz 2003-će

10.0 | 200m2 | 3.6ari | 155.000 €
Bulevar JNA, po+pr+ptk, kuća iz 2003. godine, u blizini memorijalnog parka u Jajincima, sastoji se od dva trosobna stana, jedne garsonjere i lokala od 23m2. Dobro izolovana, malter, izolacija pa fasada. Kuća je na podrumu, iza kuće je bašta, uknjižena. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Dušanovac, za renoviranje

4.0 | 124m2 | 2.2ari | 170.000 €
Vojvode Skopljanca, prizemna kuća za renoviranje. Sama na placu od 2.20ari, retko u ponudi, na odličnoj lokaciji, u neposrednoj blizini Dušanovačke pijace, Univerziteta Singidunum, Doma zdravlja. I deo kuće sastoji se od predsoblja sa hodnikom koji vodi do dnevnog boravka, dve spavaće sobe, kupatilo. Kroz dvorišni deo dolazi se do drugog dela kuće koji ima jednu sobu, kuhinju, kupatilo, ostavu, hodnik, stolarija pvc/drvo, povezanost gradskim linijama 30, 31, 17, 39, 25, 25P. Mogucnost zamene za nekretninu uz doplatu. Cena nije fiksna. Za preporuku, uknjižena. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Ripanj, norveška kuća

4.0 | 223m2 | 10ari | 225.000 €
U ponudi je kuća u norveškom stilu, u ulici Lipovački put 6.deo, sa prelepim pogledom, prizemna sa podrumskim prostorom. Prizemlje se sastoji od ulaznog dela, dnevnog boravka sa kuhinjom koja izlazi na veliku terasu, tri spavaće sobe, i dva kupatila. Prodrum se sastoji od velike prostorije sa priključcima za kuhinju i kupatilo. Kuća se nalazi na placu od 10 ari. Bruto površina kuće je 223m2, a neto 186m2. Objekat ima građevinsku dozvolu i radi se na upotrebnoj dozvoli, a nakon toga biće uknjižena. Kuća je rađena sa najkvalitetnijem materijalima i sada je u završnoj fazi radova ( pločice, parket, sanitarije). Poslednja fotografija je zapravo render kako će kuća izgledati kada bude u potpunosti završena. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije