Blok 37, 50m2, pr, cg, uk.

Šifra nekretnine : 82402

Izdavanje 700 € - Lokal
50.00 m2CG Prizemlje/VII  Štampaj
Lokacija: Blok 37 Ulica: Bulevar Milutina Milankovića standardna Telefonskih linija: 1 prazan 

Bulevar Milutina Milankovića, pr/7, lep, svetao, PVC, čajna kuhinja, mokri čvor, rolo vrata, izlog, pogodno za razne delatnosti: ogdinacije, laboratorije, apoteke, kozmetičke i frizerske salone, kancelarije, pekare, prodavnice, na odličnoj lokaciji, u prometnoj ulici, u blizini škole, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • INFRASTRUKTURA:Sanitarni čvor
  • OPREMLJENOST:PVC stolarija
  • PLAĆANJE:Depozit

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Lokal-Izdavanje

Blok 44, TC Piramida, 50m2, pr+sut, uk.

50m2 | 800 €
Jurija Gagarina, odlična lokacija lokala sa izlogom, na samom ulazu u malu Piramidu na udarnom mestu, u prizemlju 20m2, silazi se iz lokala u donji deo 30m2, grejane na klimu, veliki izlog, postoji mogućnost postavljanja reklame sa obe strane lokala, početak zakupa od 01.06.2023. godine, toalet se nalazi u delu prizemlja, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Lokal-Izdavanje

Blok 45, 18m2, I, eg, namešten

18m2 | 300 €
Jurija Gagarina, 1/1, lokal u TC Enjub, potpuno opremljen, nalazi se na prvom spratu koji gleda na spoljasnost tržnog centra, orjentisan ka prometnom delu ulice Jurija Gagarina, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine, uknjižen. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije