Voždovačka crkva, duplex

Šifra nekretnine : 82300

Prodaja 79.000 € - Stan
26.00 m22.0 Sobenorveški radijatori Prizemlje/I  Štampaj
Lokacija: Voždovačka crkva Ulica: Gostivarska stara gradnja Telefonskih linija: 1 

26m2+20m2, pr+1, potpuno renovirana kuća u zajedničkom uređenom dvorištu.
Duplex bez ulaganja.
Donji nivo je uknjižen, površine 26m2 i sastoji se od: kuhinje sa trpezarijom, kupatila i dnevnog boravka.
Gornji nivo nije uknjižen i sastoji se od velike sobe od 20m2.
Agencijska provizija za kupca 2%.
Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPIS:Duplex
  • OPREMLJENOST:Alu stolarija

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

2.5 Kumodraž, duplex

2.5 | 53m2 | 89.000 €
Uknjižen duplex na prodavca bez tereta i zabeležbi. U mirnom kraju, u manjoj zgradi sa 7 stanova. Bez ulaganja. I nivo: ulazni hodnik, dnevna soba, kuhinja, kupatilo. II nivo: dve spavaće sobe. U blizini OŠ, vrtića, Farmaceutskog fakulteta, Instituta Torlak, gradskog prevoza. Idealan kao investicija za izdavanje, niski režijski troškovi. Pogodan i za porodični život. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Medaković II

0.5 | 22m2 | 63.000 €
Na prodaju uknjižena garsonjera od 22m2. Ima jednu prostoriju iz koje se ulazi u kuhinju i kupatilo. Stanu pripada podrumska prostorija koja je sređena i u funkciji. PVC stolarija, sobna vrata su drvena. Kuhinja po meri, klima i aspirator ostaju u stanu, orman može ostati (po dgovoru). Ispred zgrade se nalazi bašta koja je sređena i koju svi stanari zgrade koriste. U neposrednoj blizini stana se nalazi nekoliko autobuskih stajališta (25, 26, 30) i dobra je povezanost sa svim delovima grada. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Braće Jerković, odlična struktura i raspored

2.0 | 50m2 | 118.000 €
U prilici smo da Vam ponudimo stan na odličnoj lokaciji u Meštrovićevoj ulici. U blizini osnovne škole, javnog prevoza i svih ostalih pratećih sadržaja. Stan je odlične strukture sa dve spavaće sobe, odvojenom kuhinjom i velikom dnevnom sobom, velikom zastakljenom lođom. Ulaz u sve prostorije iz hodnika. Iznad stana je betonska ploča i limeni krov tako da je zaštićen od curenja i ostalih atmosferskih nepogoda. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije