Šifra nekretnine : 82215

Prodaja 125.000 € - Stan
66.00 m23.0 SobeEG I/III  Štampaj
Lokacija: Mirijevo Ulica: Vitezova Karađorđeve Zvezde novogradnja Telefonskih linija: 1 

Vitezova Karađorđeve Zvezde, 1/3, funkcionalan, komforan, održavan stan, trostrano orijentisan, od prostorija: dnevni boravak sa izlazom na terasu, dve spavaće sobe, kuhinjsko-trpezarijski deo odvojen od dnevnog boravka, kupatilo, hodnik, u mirnom delu naselja, u blizini objekata za snabdevanje, gradskog prevoza, parking ispred zgrade, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking, Terasa
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, PVC stolarija

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Mirijevo

3.0 | 55m2 | 120.000 €
Ilije Pavlovića, 3/6, lift, terasa koju je moguće zatvoriti zimi, zgrada iz 2018., svetao, dvostrano orijentisan (jugoistočno), od prostorija: dnevna soba sa kuhinjom - open space, spavaća soba, jedna manja soba, moderno kupatilo, niski troškovi infostana, u mirnom kraju, u blizini škole, dobra povezanost gradskim linijama sa centrom, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Severni bulevar, bez ulaganja

2.5 | 57m2 | 134.000 €
Uknjižen na 54m2, mereno 57m2 sa terasom. Prelep stan, funkcionalan, svetao, bez ulaganja, idealan za porodice ili za izdavanje. Odlično iskorišćen prostor, sastoji se od: dnevne sobe, velike i male spavaće sobe, izdvojene kuhinje sa trpezarijom, predulaza, sa pripadajućim podrumom. U cenu uračunate dve klime, kuhinjski elementi, ormari. Kvalitetna stara, održavana zgrada, u blizini Zvezdarske šume, u mirnom delu grada, sa puno zelenila, u blizini osnovne i više srednjih škola, vrtića, prodavnica, više autobuskih linija. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Mirijevo, Koste Nađa

2.0 | 60m2 | 135.000 €
60m2+5m2 lođa. Ulica Koste Nađa, 4/5, lift, lođa, svetao, dvostrano orijentisan, adaptibilan u dvoiposoban, u dobrom stanju, iz hodnika se ulazi u sve prostorije, u blizini škole, vrtića, pijace, Doma zdravlja , pripadajući podrum 12m2, prvi vlasnik. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije