Palilulska pijaca, u izgradnji, lux, sa pdv-om

Šifra nekretnine : 81855

Prodaja 420.037 € - Stan
106.00 m24.0 SobeCG V/VII  Štampaj
Lokacija: Centar Ulica: Majora Ilića u izgradnji Telefonskih linija: 1 

Kvalitetna gradnja po principu pametne zgrade, stan u izgradnji u centru Beograda.

Prednja strana objekta orijentisana ka ulici Majora Ilića, dvorišna strana ka parkingu hotela ''Konstantin Veliki''.

Objekat ima 6 spratova+povučeni sprat Penthaus, cg sa kalorimetrima, klimatizovana svaka prostorija, tri mokra čvora, poseduje garažu sa autoliftom na tri nivoa velike nosivosti (nije uračunata u cenu), objekat ima sve odgovarajuće dozvole za izgradnju.

Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Lođa
  • OPIS:Lux
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, Alu stolarija
  • PRISTUP:Lift

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Hadžipopovac, nov

4.0 | 100m2 | 375.000 €
Prelep stan salonskog tipa sa visinom plafona 3.17m, novogradnja na odličnoj lokaciji, izuzetnog kvaliteta gradnje. Umirnoj ulici, blizu marketa, vrtića, škola, centra grada. Stan se sastoji od prostranog dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, 3 spavaće sobe, dva kupatila, ostave. Stan je u završnoj fazi gradnje. Prilikom gradnje birani su samo najkvalitetniji materijali pri čemu se vodilo računa o svakom detalju. Prostorije su prostrane, pravilnog oblika, sa puno prirodnog svetla, odlično izolovane. Moguća kupovina garažnog mesta po ceni od 25.000. Uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Hadžipopovac, u izgradnji, sa pdv-om

3.5 | 91m2 | 318.500 €
Stan ima 2 lođe od 3.18m2 i 2.23m2, dva mokra čvora, tri spavaće sobe, garderoba. Primorska je novi stambeni objekat u mirnom i najlepšem delu opštine Palilula. Objekat je sledeće spratnosti po 2+ pr +3 + ps, projektovan u duhu savremene arhitekture, svi primenjeni materijali i komponente su prvoklasnog kvaliteta. Cena je iskazana sa PDV-om. Pripadajuće parking mesto nije uračunato u cenu. Rok za završetak radova je maj 2024. godine. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Central Garden, nov, lux, gar.mesto

2.0 | 61m2 | 299.000 €
Lux stan, uknjižen 1/1 na vlasnika, na 61m2. Na odličnoj lokaciji, u novogradnji kompleksa Central Garden, sa fizičkim obezbeđenjem na ulazu. Stan je dvorišno orijentisan, funkcionalan, svetao. Prodaje se sa ugradnom kuhinjom, kompletnim nameštajem i tehnikom. Sve u stanu je potpuno novo. Stan nikada nije izdavan. Mogućnost kupovine nenameštenog stana. Mogućnost kupovine garažnog mesta, po ceni od +40.000 eur. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije