Mirijevo, novogradnja

Šifra nekretnine : 81703

Prodaja 164.000 € - Stan
83.00 m24.0 SobeCG Visoko prizemlje/IV  Štampaj
Lokacija: Mirijevo Ulica: Kapetana Miloša Žunjića novogradnja Telefonskih linija: 1 

Visina I sprata, ispod su garaže, novogradnja, zapadno orijentisan, svetao, u dobrom stanju, funkcionalan, iz hodnika se ulazi u tri spavaće sobe, dnevni boravak sa izlaskom na veliku terasu koja nije ušla u kvadraturu stana, kuhinjsko trpezarijski deo, veliko kupatilo, ima svoje parking mesto ispred zgrade, u blizini vrtića, škole, marketa, više autobuskih linija, može kredit, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking, Terasa
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, PVC stolarija
  • PONUDA:Snižena cena

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Cvetkova pijaca, cena sa pdv-om

3.0 | 57m2 | 163.900 €
Veoma kvalitetna novogradnja sa rokom useljenja srdinom 2024. godine. Za gradnju objekta koriste se vrhunski materijali. Pouzdan investitor sa dugogodišnjim iskustvom. Povraćaj PDV-a za kupce prvog stana. Mogućnost kupovine garažnog mesta. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Gradska bolnica, sređen, u procesu uknjižbe

3.0 | 67m2 | 168.000 €
Sređen stan, idealno iskorišćene kvadrature, 67m2 sa terasom. Uredna dokumentacija, u procesu uknjižbe. Svetao, dvostrano orijentisan. Po želji kupca može se prodati prazan ili namešten. Sastoji se od: dve spavaće sobe, kupatila, dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom (izlaz na terasu). Pripadajuće garažno mesto u izgradnji (uključeno u cenu). Zgrada kvalitene gradnje, održavana. Pozicioniran na odličnoj lokaciji, kod Gradske bolnice. Samo keš kupci. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Slavujev venac, adaptibilan

2.5 | 66m2 | 170.000 €
Dimitrija Tucovića, pr/5, stan na odličnoj, prometnoj lokaciji, odmah ispod Vukovog spomenika, u neposrednoj blizini raskrnice sa Ruzveltovom ulicom, idealan za poslovni prostor, izlog celom dužinom (oko 10m) gleda na Dimitrija Tucovića, ulaz sa ulice, sastoji se od 3 zasebne prostorije i kupatila, adaptibilan, pogodan za ordinacije, kancelarije, maloprodajne objekte i ostale delatnosti, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije