Šifra nekretnine : 81676

Prodaja 168.000 € - Stan
62.00 m23.0 SobeEG III/III  Štampaj
Lokacija: Lekino Brdo Ulica: Gospodara Vučića standardna Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 2000 

Gospodara Vučića, 3/3, dve terase, duplex, donji nivo 62m2: veliki dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom, velika spavaća soba i kupatilo. Gornji nivo galerija+18m2, visine 170-180cm, svetao, dvostrano orijentisan, mogućnost kupovine garaže (+20.000eur), u blizini okretnice 22 i stajališta 46, 55, samo keš kupci, uknjižen na 62m2, ukupno sa galerijom 80m2. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Lođa, Terasa
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPIS:Duplex
  • OPREMLJENOST:PVC stolarija
  • PONUDA:Snižena cena

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Lekino brdo

3.0 | 70m2 | 167.000 €
Gospodara Vučića, 4/4, izuzetno potkrovlje na odličnoj lokaciji, u mirnom delu ulice, dvostrano orijentisan, dnevno trpezarijski deo orijentisan ka južnoj strani sa pogledom na Avalu, dve spavaće sobe orijentisane ka severu sa pogledom na Hram, odličan raspored prostorija, sa maksimalnom dnevnom svetlošću, prostran, inspirativan, u izvornom stanju i veoma lepo održavan, kvalitetna stara gradnja i izolacija, vredan pogleda, za preporuku. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Lekino brdo, Tetovska, nov, lux, sa pdv-om

2.5 | 50m2 | 175.000 €
Iznad stana je kosi krov sa stambenim prostorom. Stan sa lođom, na odličnoj lokaciji. Lux novogradnja, cena sa pdv-om. Mogućnost kupovine parking mesta koje se dodatno plaća. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Šumice

4.0 | 83m2 | 179.000 €
Miran kraj bez buke, sa prelepim pogledom na grad. U neposrednoj blizini Beo šoping centra, Lidla, autobuskih stajališta, restorana, kafića. Zgrada uredno održavana sa zelenilom ispred ulaza i sa video nadzorom. Lift do 4. sprata. Stan izuzetne strukture, koncipiran kao penthaus, izuzetno svetao, sa 3 spavaće sobe, velikim dnevnim boravkom, odvojenom kuhinjom i trpezarijom, velikom lođom okrenutom ka dvorišnom delu zgrade što omogućava mir i tišinu. Iznad stana je tavanski prostor sa ugrađenjom termo izolacijom. Spolja urađena Demit fasada koja doprinosi visokom stepenu energetske efikasnosti. Podovi urađeni mermerom, kupatilo renovirano, nova stolarija, zamenjene vodovodne i elektro instalacije, sigurnosna vrata. Stan je izuzetan kako za život tako i za poslovne kancelarije. Za preporuku. Uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije