N. Galenika, renoviran

Šifra nekretnine : 81528

Prodaja 155.000 € - Stan
67.00 m22.5 SobeCG II/VIII  Štampaj
Lokacija: Galenika Ulica: Svetozara Papića stara gradnja Telefonskih linija: 1 

Svetozara Papića, 2/8, lift, lođa, funkcionalan, renoviran, zamenjene elektro i vodovodne instalacije, dvostrano orijentisan, sunčan i svetao. Kvalitetna gradnja, dobra toplotna i zvučna izolacija, lociran u blizini škole, obdaništa i prodajnih objekata, sportskih igrališta, okružen zelenilom. Dobra povezanost sa centrom Zemuna i saobraćajnicama koje izlaze na Novosadski put, auto put E-75, Pupinov most preko Dunava prema Borči, Pančevu, Zrenjaninu i ostalim pravcima. Uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Lođa
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPIS:Renovirano
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, PVC stolarija
  • PONUDA:Snižena cena
  • PRISTUP:Lift

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Zemun, novogradnja

2.0 | 48m2 | 155.000 €
48m2 + 2m2 lođa. Ulica Slavonska, pr/2, funkcionalan i kvalitetan stan u novogradnji, bez ulaganja, lokacijski pozicioniran u blizini ulice Cara Dušana, objekata za snabdevanje, škola, doma zdravlja i drugih sadržaja neophodnih za ugodan život, cena stana sa kompletnim nameštajem, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Zemun Novi Grad, renoviran

3.0 | 60m2 | 156.000 €
60m2 + 15m2 terasa. Ulica Krajiška, vpr/1, velika zastakljena terasa orijentisana ka parku, kompletno renoviran stan (zamenjene elektro, vodovodne i kanalizacione instalacije), bez ulaganja, iz hodnika se ulazi u sve prostorije: dve spavaće sobe, dnevni boravak, odvojena kuhinja sa malom trpezarijom, pripadajući podrum, zajednička vešernica u podrumu zgrade, lokacijski u neposrednoj blizini okretnice autobuskih linija 15, 78, obdaništa, OŠ ''Gavrilo Princip'', objekata za snabdevanje, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Zemun Meandri

3.0 | 78m2 | 159.000 €
78m2 grejne površine, a sa dve lođe 83m2. Ulica Sremskih boraca, 2/5, lift, dve terase, stan u dobro održavanoj zgradi sa toplom vodom. Dvostrano orijentisan, iz hodnika se ulazi u sve prostorije, kuhinja odvojena, trpezarija iz koje se izlazi na zastakljenu terasu, velika dnevna soba, odvojen spavaći blok, sa dve sobe i dva mokra čvora. Pripadajući podrum, oko zgrade ima dovoljno parking mesta. Blizina gradskog prevoza, škole, vrtića, Doma zdravlja, kao i parka punog zelenila, stan je u procesu uknjižbe. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije