Šifra nekretnine : 81429

Prodaja 35.000 € - Stan
94.00 m24.0 SobeTA V/V  Štampaj
Lokacija: centar Ulica: Vožda Karađorđa novogradnja Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 2016 

Vožda Karađorđa, 5/5, nov, neuseljavan, centar Sečnja, krovni prozori, mogućnost priključka na cg.

Može zamena za stan u Beogradu uz doplatu, uknjižen.

Agencijska provizija za kupca 700 eura u dinarskoj protivvrednosti. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Medaković III, garsonjera

0.5 | 20m2 | 37.500 €
Uknjižen na prodavca kao poslovni prostor, bez tereta, adaptiran u stan. Renoviran. Niski režijski troškovi. Centralno grejanje, jako topao. Odmah useljiv. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Lion

1.5 | 22m2 | 41.500 €
Kulina Bana, sut/pr, stan u dvorišnoj kući izmeren na 31m2. Sa sedam stanova u dvorištu, na odličnoj lokaciji, na Lionu između Bul.kralja Aleksandra i Vojislava Ilića, dvostrano orijentisan, od prostorija: dve sobe, predsoblje, mala kuhinja, kupatilo, za sređivanje, blizu svih pogodnosti za komforan život, odlična veza sa svim delovima grada gradskim prevozom, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Crveni krst

0.5 | 10m2 | 43.000 €
Metohijska, pr/5, lift, poslovni prostor u funkciji garsonjere, na odličnoj lokaciji, na 50m od Vojislava Ilića, idealan kao investicija za izdavanje stana na dan, mesečni zakup ili poslovne namene (kancelarijski prostor, kozmetički salon), niski režijski troškovi, za preporuku, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije