Blok 53, kod Kvantaša

Šifra nekretnine : 81359

Prodaja 1.913.000 € - Plac
219.93 ari Štampaj
Lokacija: Blok 53 

Ševino polje, više katastarskih parcela objedinjene u jednu celinu 219.93ara, širine 60 metara, dužine oko 370 metara.

Pripada privrednoj ''Zoni 2'' u okviru prostorne celine ''JUG 4'' Blok 53, u blizini TC Tempo, u neposrednoj blizini Kvantaške pijace i izlaza na autoput E-75, kod skretanja za Zemun u pravcu Beograda.

Namenjen za izgradnju objekata različitih privrednih delatnosti, indeks izgrađenosti 1,0, visina objekta do 18 metara sa mogućnošću etažiranja, a do 1/3 ukupne BRGP pod gabaritom objekata, za objekte koji nemaju korisnu BRGP maksimalno dozvoljena visina se određuje prema tehničkim potrebama.

Delovi objekata (reperni delovi kule, reklamni panoi, posebni delovi konstrukcije ili tehničke instalacije), visina do slemena može da bude maksimalno do 24 metara.

Dozvoljeno spajanje parcela po potrebi i nameni i formiranje građevinskih.

Zemljište ravno, prilagođeno gradnji bez posebnih dodatnih pripremnih radova na uređenju istog. Planirana izgradnja trafo stanice na placu, vodovodna i kanalizaciona instalacija se nadovezuje na izgrađene objekte i uređena infrastrukturna zemljišta (TC Tempo i ostali objekti), uknjiženo.

Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • PONUDA:Snižena cena

Opšte napomene

-

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Odlična parcela u produžetku bloka 72

34.23ari | 1.200.000 €
Odlična parcela gradsko građevinko zemljište sa izuzetnom perspektivom, jer je planirana potpuna rekonstrukcija čitavog kraja sa uređenjem saobraćajnica, gradnjom škole, obdaništa, crkve, pijace. Lokacijski je odmah nakon bloka 72. U blizini je nova saobraćajnica koja vodi do autoputa Miloš Veliki, a nedaleko odatle je novi kineski tržni centar. Parcela je u delu namenjenom stambenoj izgradnji. Postoji informacija o lokaciji. Dimenzije placa 100m x 35m. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Blok 53, kod Kvantaša

68ari | 590.000 €
Ispod TC Tempo i Kvantaša, oko 200m u pravcu Aerodroma, uknjižen plac bet tereta i zabeležbi kao građevinsko zemljište površine 68ari. Dimenzije placa oko 200m x 34m. Pripada privrednoj zoni ''Zona 2'' u okviru prostorne celine ''JUG 4'' Blok 53 - Ševino polje. U skladu sa urbanističkim uslovima, gornji deo placa (bliže Tempu), izlazi na projektovani put koji izlazi na autoput E-75, a sa druge strane na spoj sa projektovanim postojećim putem od autoputa E-75 koji se spaja sa Kvantašem. Namenjen za izgradnju privrednih objekata, različitih delatnosti. Indeks izgrađenosti 1,0, visina objekta do 18 metara sa mogućnošću etažiranja do 4 etaže, a 1/3 ukupne BRGP je dozvoljena do 24m visine, (posebni delovi konstrukcije ili tehničke instalacije i reperni delovi kule, reklemni panoi. Zemljište ravno, čisto i pogodno za gradnju, bez dodatnih pripremnih radova. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Staro Sajmište, odličan građ.plac

3.24ari | 350.000 €
Odličan plac kao buduća investicija 3.24ara, gradsko građevinsko zemiljište. Uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije