Krnjača, stambena zgrada, iz 2004-te

Šifra nekretnine : 81190

Prodaja 710.000 € - Kuća
533.00 m26.00 ari10.0 SobeTA Prizemlje/II  Štampaj
Lokacija: Krnjača Ulica: Laze Simića novogradnja Telefonskih linija: 1 

Pr+I+ptk, stambena zgrada izgrađena 2004. godine na 6 ari placa, površina zgrade 533m2, dimenzija 16,48mx11,10m.

Sastoji se od šest stanova (dva dvosobna i četiri trosobna), po dva stana na svakom spratu. Svaki stan ima posebno dvotarifno brojilo za struju, kupatila sa prirodnom ventilacijom, parket, ugrađene klime, ostave, a stanovi na spratu imaju terase.

Upotkrovlju je izlivena ploča i urađena izolacija, zgrada je novije gradnje, fasada je nova i održavana.

150m udajena od Zrenjaninskog puta. Ulicom je prošao gas, postoji mogućnost priključenja, ceo plac je ograđen, ima mesta za parking. Blizina sedam autobuskih linija GSP-a, dobra povezanost sa svim delovima grada, pogodna za hostel, Dom za stara lica, porodice sa više domaćinstava.

Jedinstvena ponuda, ozakonjena kao stambena zgrada sa šest stambenih jedinica.

Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Terasa, Parking (više mesta), Ostava
  • PONUDA:Snižena cena

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Borča, nova, lux kuća, jedinstvena ponuda

6.0 | 317.48m2 | 7.3ari | 315.000 €
Potpuno nova, lux, još neuseljena, moderna, kvalitetno građena, dvoetažna porodična kuća. Bruto korisne površine 317,48m2, ukupne neto površine 259,60m2. Sastoji se od trosobnog stana u prizemlju, trenutno u funkciji poslovnog prostora, sa dva ulaza, direktno sa ulice i sa zadnje strane, iz dvoršta, kao i garažom od 42m2 i trosobnog stana na prvom spratu, sa terasom od preko 60m2. Visina plafona na obe etaže je 3m. Odlična lokacija, u zoni porodične gradnje. Priključena na gradsku vodu, struju i kanalizaciju. Plac ima oblik i potencijal da se izgradi još jedan objekat na njemu po potrebi. Grejanje na toplotne pumpe, instalacije sprovedene kroz celu kuću. Podno grejanje u prostorijama gde je keramika. Alu spoljna stolarija u celoj kući -Antracit. Odlično termički i zvučno izolovana. Unutrašnja stolarija kvalitetna, rađena po meri. Pripadajuća tri parking mesta ispred kuće. Kolski ulaz, kapija i sva spoljna vrata na daljinsko upravljanje. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Borča

4.0 | 239.46m2 | 21ari | 290.000 €
Porodična kuća na odličnoj lokaciji, u blizini Tržnog centra i Lidla u Borči. Predivno dvorište od 21ar, puno zelenila i voća, parcela odlično pozicionirana, izlazi na dve ulice. Kuća odlične strukture: tri spavaće sobe, dve terase, velika dnevna soba odvojena velikom kuhinjom, kupatilo, garaža u sklopu kuće, pomoćni objekti. Idealna prilika za sve koji traže komforan porodični dom. Uknjižena. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Borča, novija gradnja, lux

5.0 | 246m2 | 5ari | 250.000 €
Petkovačka, spratna dvoetažna porodična kuća novije gradnje, na placu od 5ari, kompletno moderno, sa stilom uređena i luksuzno opremljena, vodeći računa o svakom detalju, sa velikim prostorijama, funkcionalnog rasporeda, ulaznom natkrivenom verandom. U prizemlju je smešten dnevni boravak, radna soba, kuhinja, trpezarija, prostrano kupatilo, hodnik i garderober. Na gornjoj etaži su tri velike spavaće sobe (jedna ima izlaz na veliku terasu i prostrano kupatilo), u sklopu kuće je kotlarnica (eg na pelet), spremište za ogrev, garaža sa vratima na daljinsko upravljanje+parking mesto, letnjikovac, dvorište je ograđeno betonskom ogradom sa svih strana, sa dva ulaza (kolski i glavni sa interfonom), uređeno sa izbetoniranim stazama, rasvetom, dekorativnim kamenjem i biljem. Kuća je izolovana Demit fasadom, kvalitetna stolarija sa roletnama i komarnicima, dobro osvetljena, opremljena savremenim nameštajem i tehnikom (ugrađeni delovi rađeni po meri ostaju kupcu), priključena na gradski vodovod, odmah useljiva, bez ikakvih ulaganja, retko u ponudi, za svaku preporuku, uknjižena. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije