Višnjica, informacija o lokaciji

Šifra nekretnine : 81146

Prodaja 145.000 € - Plac
22.07 ari Štampaj
Lokacija: Višnjica Ulica: Branislava Stankovića 

Branislava Stankovića, lep plac, na odličnoj lokaciji, sa prelepim pogledom na Dunav, ima izlaz na glavnu ulicu, pravougaonog je oblika, dozvoljana porodična gradnja, poseduje informaciju o lokaciji, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • PONUDA:Snižena cena

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Slanci

14.5ari | 89.000 €
Plac u Slancima od 14.5ari, voda na placu, pogodan za izgradnju staračkog doma, individualne stambene zgrade i ostale namene, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Pančevački put

10ari | 65.000 €
Pančevački Put, plac 10ari, poljoprivredno zemljište, sa frontom do samog starog Pančevačkog puta, izlazi na dve asfaltirane ulice, ravan, pravougaonog oblika, sastoji se iz dve katastarske parcele, urbanizovano, idealan za prodajnu ili proizvodnu delatnost, retko u ponudi, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Višnjica, gradsko građevinsko zemljište

26.83ari | 230.000 €
Drvarske česme, lep plac pravougaonog oblika na kraju Despotovačke ulice, izvršena je konverzija zemljišta, gradsko građevinsko zemljište, u toku izrada urbanističkog plana. Prilazni put, asfalt 100 m od placa, deljiv na po 14 ari ili 7 ari. uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije