Hram Svetog Save, lux opremljen

Šifra nekretnine : 80134

Prodaja 269.000 € - Stan
54.00 m22.0 SobeCG III/V  Štampaj
Lokacija: Hram Svetog Save Ulica: Nebojšina novogradnja Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 2005 

Nebojšina, 3/5, lift, terasa, lux stan, mirna ulica u najlepšem delu grada, blizina Karađorđevog parka, Hrama, Autokomande, auto puta. Zgrada izuzetnog kvaliteta, iz 2005. godine, lepo održavana, sa širokim stepeništem, portirnicom, obezbeđenjem 24/7, video nadzorom. Stan se sastoji od dnevne sobe, spavaće sobe, hodnika, kuhinje, kupatila i terase. Grejanje je centralno, u kupatilu podno, Luksuzno opremljen, prodaje se sa nameštajem (može i bez nameštaja), opremljen modernim i kvalitetnim uređajima, retko u ponudi, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Terasa
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPIS:Lux
  • OPREMLJENOST:PVC stolarija, Alu stolarija
  • PONUDA:Snižena cena
  • PRISTUP:Lift

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Hram Svetog Save, renoviran

3.0 | 85m2 | 265.000 €
Odlična lokacija, na 150m od Hrama Svetog Save. Komforan, vrlo svetao, dvostrano orjentisan stan, renoviran. U dobro održavanoj zgradi. Poseduje dve spavaće sobe, veliki dnevni boravak, kuhinju i trpezariju iz koje se izlazi na lepu, veliku terasu koja gleda na dvorište, zaštićena od buke, kupatilo ima prirodnu ventilaciju i prostor sa ugradnim plakarom, u hodniku je veliki garderober. Stanu pripada 20m2 prostora koji je povezan sa kuhinjom. Uknjižen, bez tereta i zabeležbi. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Metohijska, u izgradnji, cena sa PDV-om

2.5 | 79m2 | 261.822 €
Objekat u izgradnji. Planirani rok useljenja oktobar 2024. Mogućnost kupovine garažnog mesta u zgradi, samostalna ili na klackalici. Takođe je moguća kupovina putem stambenog kredita, banka po izboru kupca. Dvostrano orijentisan, dve spavaće sobe, dva kupatila, dve lođe. Visina prvog sprata, ispod ovog stana se nalazi stambeni prostor. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Vračar Neimar, nov, neuseljavan

3.0 | 73m2 | 260.000 €
Nebojšina, 4/4, terasa, iznad stana je betonska ploča i tavanski prostor. Stan izuzetne strukture sa dve spavaće sobe, velikim dnevnim boravkom, odvojenom kuhinjom i prelepom velikom terasom sa koje se pruža lep pogled na grad. Stan je nov, neuseljavan, u adaptiranoj i nadograđenoj zgradi. Izuzeto svetao, dvostrano orijentisan, sa hrastovim parketom, italijanskom keramikom i centralnim grejanjem sa kalorimetrima. Odlično pozicioniran, u blizini Karađorđevog parka i Hrama Svetog Save. Izuzetna prilika za sve one koji traže stan na atraktivnoj lokaciji, za preporuku, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije