Šifra nekretnine : 78752

Prodaja 140.000 € - Stan
52.00 m22.0 SobeCG III/III  Štampaj
Lokacija: Dedinje (Beli dvor) Ulica: Sime Lozanića standardna Telefonskih linija: 1 

Sime Lozanića, 3/3, lođa, lep dvosoban stan u uredno održavanoj zgradi, dvostrano orijentisan ka parku, parking ispred i iza zgrade, u mirnoj ulici, više linija prevoza 40, 41, 59, 78, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Lođa, Parking
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • PONUDA:Snižena cena

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Bul. vojvode Mišića, VIII, panoramski pogled

5.0 | 107m2 | 176.000 €
Bulevar Vojvode Mišića, 8/8, lift, lođa, sunčan, svetao, sa lepim pogledom, prostorije (dnevna soba sa trpezarijom i kuhinjom, pet spavaćih, dva mokra čvora), deljiv na dva stana, dobra zgrada, održavan ulaz, na dobroj lokaciji, u blizini prevoza, škola, obdaništa, marketa, parking, pogodan i za poslovni prostor, za preporuku, uknjižen na 107m2, mereno sa lođom 110m2 . Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Centar-Lička, lep pogled na grad

3.0 | 76m2 | 182.000 €
Izuzetna prilika kao investicija za izdavanje i porodični život. Uknjižen stan bez tereta. Duplex na odličnoj lokaciji, kod Beograda na vodi. Zgrada novije gradnje sa liftom, urednim održavanim ulazom. I nivo: hodnik, kuhinja, toalet, spavaća soba sa ugradnim plakarima, terasa. II nivo: dve spavaće sobe, kupatilo. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

VMA, novogradnja, sa nameštajem

2.5 | 45m2 | 185.000 €
Omladinska, 1/2, terasa, funkcionalan dvoiposoban stan u novogradnji na odličnoj lokaciji u mirnom kraju sa puno zelenila, stan se prodaje kompletno namešten (nov nameštaj, klima uređaj, bela tehnika, video-nadzor, alarmni sistem), svetao, dvostrano orijentisan, odličan raspored, iz hodnika ulaz u sve prostorije: dnevna soba (izlaz na terasu sa lepim pogledom), kuhinja sa trpezarijom, dve manje spavaće sobe i kupatilo, u neposrednoj blizini VMA, Instituta za ortopediju Banjica, stambenog kompleksa Green Hill Dedinje i Belog dvora i gradskog prevoza, nisu potrebna ulaganja, samo za keš kupce, ima svu potrebnu dokumentaciju za uknjižbu. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije