Kovilovo, duplex idealan za dve porodice

Šifra nekretnine : 87695

Prodaja 60.000 € - Stan
116.00 m21.0 SobeTA Prizemlje/I  Štampaj
Lokacija: Kovilovo stara gradnja Telefonskih linija: 1 

Stan je uknjižen kao 1.0 od 35m2 u prizemlju, dodatno je urađeno prošerenje od 30m2 u osnovi koje egzistira kao dvosoban stan.

Iznad je urađena nadogradnja od 51m2 u funkciji dvosobnog stana.

Proširenje od 30m2 + nadogradnja od 51m2 je predato na legalizaciju.

Gornji deo ima ulaz preko stepeništa sa spoljne strane pa može funkcionisati kao zasebna stambena jedinica (koja se trenutno rentira), a postoji povezanost i unutrašnjim stepenicama.

Ispred ulaza je natkriveno parking mesto.

Urađena demit fasada sa izolacijom.

Niski režijski troškovi. Brzo useljivo.

Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • OPREMLJENOST:PVC stolarija

Opšte napomene

-

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Borča 1, centar, dvosoban, uknjižen

2.0 | 40m2 | 63.000 €
Funkcionalan dvosoban stan, uknjižen na prodavca bez tereta i zabaležbi. Odličnog rasporeda prostorija, bez ulaganja. U stanu ostaje ugradna kuhinja rađena po meri. Na podu parket, kupatilo sa nedavno zamenjenom tuš kadom, sigurnosna vrata, eg na struju. Zgrada sa malim brojem stanova. Lokacija odlična, u blizini svih sadržaja, škole, marketa, prevoza. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Padinska skela, renoviran

3.0 | 53m2 | 64.000 €
Dejana Smiljkovića, na 53m2 uknjiženo, mereno ima 120m2, pr/1, kompletno renoviran, sređen, odmah useljiv trosoban stan, funkcionalnog rasporeda, od prostorija: predsoblje, kupatilo, 2 spavaće sobe, dnevna soba, kuhinja, trpezarija, špajz, pripadajuća ostava, terasa 20m2, ispred malo ograđeno dvorište sa česmom i mogućnošću izgradnje garaže u dvorištu, na podu stana kvalitetna keramika u svim prostorijama, nova elektro i vodovodna instalacija, mogućnost kupovine sa nameštajem, u neposrednoj blizini prevoza (autobuske okretnice), objekata za snabdevanje, niski režijski troškovi, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Krnjača, atraktivna lokacija

2.0 | 50m2 | 77.000 €
Stan u izgradnji, useljenje planirano u kratkom roku. Zgrada sa malim brojem stanova, u mirnoj ulici nedaleko od Zrenjaninskog puta. Stan je okrenut suprotno od ulice i u mirnom okruženju. Sastoji se iz manjeg hodnika, kupatila, kuhinjsko trpezarijskog dela, dnevne sobe i spavaće sobe. Na obe sobe su francuski balkoni. Na samo 10 minuta od centra grada. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije